FCSB este cel mai bogat club din Romania, cu cifre fiscale impresionante pentru orice companie din Romania. Fotbal Club FCSB SA, firma care administreaza clubul, a inregistrat in 2016 (ultima raportare la Ministerul Finantelor Publice) o cifra de afaceri neta de 113.340.403 (24.6 milioane euro) si un profit de 30,7 milioane lei. Firma are un capital total de 66,4 milioane lei, insa detine in conturi doar 455.000 lei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In anul anterior, FSB a inregistrat o cifra de afaceri neta de 54,2 milioane lei si un profit de 13 milioane lei.

FCSB este de departe cel mai bogat club din Romania. Raportat la anul 2016, Dinamo a declarat o cifra de afaceri de 30,2 milioane lei si un profit de 879.000 lei, Viitorul- o cifra de afaceri de 13,6 milioane lei, iar CSU Craiova- de 9,8 milioane lei.

Societatea care administreaza clubul Steaua este, practic, mai bogata decat companii uriase din Romania, cum ar fi Dedeman, Orange sau OMV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si