David Popovici s-a calificat în finala la 200 metri de la Jocurile Olimpice de la Paris. Iată la ce oră concurează sportivul român!

David Popovici, în finala la 200 metri de la Paris 2024

Luni, 29 iulie 2024, de la ora 21:40, la Jocurile Olimpice de la Paris, va avea loc finala probei de 200 de metri liber, în care va concura David Popovici, în vârstă de 19 ani.

Aceasta este o oportunitate semnificativă pentru talentatul înotător român de a câștiga prima medalie pentru Team România la această ediție a Jocurilor Olimpice.

David Popovici s-a calificat în finala la 200 metri de la Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici s-a calificat în finala la 200 metri de la Jocurile Olimpice de la Paris

[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: VIDEO Are bursă de studii în SUA, dar vrea să reprezinte România! Anna Besenyei este în lotul de triatlon al țării noastre

David Popovici, pe culoarul 4

David Popovici intră în această finală ca favorit principal, având cel mai bun timp în calificări, fapt ce i-a permis să își asigure culoarul cu numărul 4, destinat favoriților. Printre rivalii săi se numără britanicul Scott Duncan, care va lua startul de pe culoarul 5, și americanul Hobson Luke, care va porni de pe culoarul 3. Doi dintre adversarii redutabili, sud-coreeanul Sunwoo Hwang și chinezul Pan Zhanle, nu s-au calificat în finală.

Culoarele celor 8 sportivi calificați în finala de 200 de metri liber de la natație, la Jocurile Olimpice Paris 2024, conform prosport.ro

1. Richards Matthew (Marea Britanie) – 1:45.63

2. Giuliani Maximillian (Australia) – 1:45.37

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

3. Hobson Luke (SUA) – 1:45.19

4. Popovici David (România) – 1:44.53

5. Scott Duncan (Marea Britanie) – 1:44.94

6. Maertens Lukas (Germania) – 1:45.36

7. Rapsys Danas (Lituania) – 1:45.48

8. Matsumoto Katsuhiro (Japonia) – 1:45.88

Citește și: VIDEO Înotul, sportul minune pentru cei mici! Cum se distrează copiii în timp ce învață această disciplină?

Finala poate fi urmărită în România în direct pe posturile de televiziune TVR și Eurosport, precum și online pe platforma HBO Max pentru cei care sunt abonați.

Până acum, România nu a cucerit încă nicio medalie la Jocurile Olimpice Paris 2024, dar există speranțe mari pentru ziua de azi. Pe lângă David Popovici, Ede Molnar concurează la mountain bike, de la ora 15:10, și poate aduce, de asemenea, o medalie pentru România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si