La ce oră începe Black Friday la eMag în 2020. eMAG pornește Black Friday de regulă dimineața. Așa s-a întâmplat în ultimii ani, după ce inițial furia Black Friday începea imediat după miezul nopții, între joi și vineri. Strategia de marketing și vânzări a împins ora la care începe oferta de Black Friday spre dimineață.

UPDATE. Cu scurt timp în urmă, eMag a anunțat ce a pregătit pentru Black Friday 2020:

-40.000 de produse IT- 220.000 de electrocasnice mici- 75.000 de televizoare- 130.000 de smartphone-uri- 50.000 de sticle de whisky, vin și alte băuturi alcoolice- 10 tone de cafea- 40.000 de electrocasnice mari- 400.000 de articole fashion - 200.000 de parfumuri și cosmetice- 500.000 de jocuri și jucării - 500.000 de produse pentru casă și grădină- 100.000 de articole și echipament sportiv- 100.000 produse de protecție și echipamente medicale.

Estimările arată că vânzările online din acest an de Black Friday vor creşte cu 150%.

54% dintre români vor cumpăra cel puţin un produs în cadrul campaniei de reduceri Black Friday 2020. Bugetul mediu alocat este de 2.200 de lei, arată datele studiului Kantar România. 

Primul pas pe care îl face eMag de ani de zile este să publice catalogul de Black Friday, cu toate ofertele și reducerile disponibile.

Detalii despre catalogul eMag de Black Friday aici.

Citeste si: Motivul pentru care eMag ține mereu secretă ora de start la Black Friday

La ce oră începe Black Friday la eMag în 2020

Românii sunt cu ochii în fiecare an pe ora la care începe eMag vânzările de Black Friday.

În primul minut de anul trecut, s-au înregistrat 7.500 de comenzi, iar în prima jumătate de oră după începerea evenimentului, eMag a realizat vânzări de peste 115 milioane lei!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Asta este pagina eMag pe care trebuie să o ai deschisă vineri dimineață la ora la care începe Black Friday.

Anul trecut, Black Friday la eMag a început la ora 7,24. Printre recordurile înregistrate se numără secunda de aur 7:26:04 – 250 de produse vândute pe secundă, minutul de aur 7:25- 7.500 de comenzi, vânzări de 100 milioane lei în 23 de minute şi comenzi din peste 100 de ţări, potrivit anunțului eMag.

Produsul comandat cel mai rapid la deschiderea ofertei eMag Black Friday a fost un telefon mobil Samsung Galaxy A10: in 28 de secunde, cele 1000 de bucati au fost deja epuizate. 

Citeste si: Black Friday la eMag LIVE Update- Lista celor mai drastice reduceri în 2020

Cum s-au derulat vânzările la eMag de Black Friday anul trecut

Majoritatea clienţilor au plasat comenzi de pe dispozitive mobile, prin intermediul aplicaţiei sau prin versiunea de mobil a site-ului. Peste

43% din comenzile plasate de au fost realizate cu card online ajungând astfel la un nivel foarte ridicat în evoluţia evenimentului şi a comerţului online.

Cel mai valoros produs vândut anul trecut în primele 9 ore a fost un BMW 840d xDrive Cabrio, 320 CP preţ de vânzare 110.447 euro.

Cea mai complexa comandă include produse din 31 de categorii diferite. Cea mai mare comandă era în valoare de 82.350 lei şi a fost efectuată din Bucureşti. 

Ghid eMag pentru cumpărăturile de Black Friday, 13 noiembrie 2020

Ghidul eMag pentru cumpărăturile de Black Friday 2020

Black Friday la eMAG are loc pe 13 noiembrie in acest an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zi cunoscuta drept Vinerea Neagră. 

Printre produsele care se regasesc in oferta eMag de Black Friday in Romania se numara televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion si articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii si anvelope.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Ca sa te conectezi la ofertele Black Friday, cei de la eMag îți recomandă să îți creezi un cont pe site, astfel încât să păți să vizualizezi din timp indicii despre mega-ofertele pe care le vei găsi vineri, 13 noiembrie.

Este recomandat sa ai aplicatia eMAG actualizata cu cea mai recenta versiune disponibila si toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate in contul tau de client. 

Vineri 13 Neagră - Black Friday la eMAG are loc pe 13 noiembrie in acest an

Conceptul  Black Friday  introdus de eMag în 2011

De Black Friday 2019 la eMag, au fost la oferta 3.500.000 de produse, iar valoarea celor comandate a depasit 499 de milioane de lei. In oferta au intrat si o serie de produse speciale, precum: un Ferrari GTC 4 Lusso, bilete la concerte si festivaluri, servicii medicale, monede si lingouri de aur, ceasuri si bijuterii de lux, pachete turistice sau bilete de avion. 

Conceptul Black Friday a fost prezentat romanilor de eMAG, in anul 2011. Traditia a fost pastrata in fiecare an, iar clientii din Romania au putut cumpara, de la o editie la alta, produse din ce in ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile uimitoare. Nu doar ofertele si reducerile au devenit tot mai atractive, ci si tehnologiile prin care acestea au devenit accesibile clientilor: aplicatia eMAG, plata rapida prin card de debit sau de credit, posibilitatea de a achita in rate fara dobanda sau prin eCREDIT.

Este bine de știut că, în fiecare an, cu putin timp inainte de Black Friday, abonatii la newsletter-ul eMAG primesc un ghid menit sa le faca experienta de cumparare si mai simplă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si