Close sidebar
Close sidebar

La ce oră începe meciul Islanda - România din preliminariile CM 2022 din Qatar?

Meciul România - Islanda din cadrul grupei J a preliminariilor CM 2022 din Qatar va avea loc joi, 2 septembrie 2021, de la 21:45, la Reykjavik.

Alina Raducu,

La ce oră începe meciul Islanda - România din preliminariile CM 2022 din Qatar? [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Naționala României va avea trei echipamente diferite în cele trei meciuri pe care le va juca în septembrie în preliminariile CM Qatar 2022.

La ce oră va începe meciul Islanda- România din preliminariile CM 2022 din Qatar?

Așadar, la jocul din deplasare cu Islanda (2 septembrie) „tricolorii” vor evolua în alb, cu Liechenstein pe teren propriu (5 septembrie) vor îmbrăca echipamentul galben, iar cu Macedonia de Nord în deplasare (8 septembrie) pe cel albastru.

Naționala lui Mirel Rădoi a ajuns marți seara la Reykjavik, în jurul orei 22:00, ora României.

După efectuarea formalităților vamale, „tricolorii” s-au îmbarcat în autocar și au plecat spre hotel, unde au fost întâmpinați de câteva zeci de români, veniți să-i încurajeze în persectiva partidei de joi seara.

Citeste si: Nominalizările pentru jucătorii şi antrenorii anului, anunţate de UEFA

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La ce oră începe meciul Islanda- România din preliminariile CM 2022 din Qatar? [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Este doliu în sport. Un antrenor de fotbal a murit după ce a fost lovit de un fulger

Tricolorii, la primul antrenament înaintea meciului de pe 2 septembrie

Tricolorii are au ajuns deja în cantonamentul de la Mogoșoaia al echipei naționale au efectuat, duminică, primul antrenament înaintea meciului de pe arena „Laugardalsvollur” din Reykjavik.

Astfel, printre jucătorii aflați sub comanda lui Mirel Rădoi se numără și cinci debutanți. „Vom lucra împreună ca să învingem!”, a declarat selecționerul înaintea ședinței de pregătire.

11 dintre cei 26 de jucători convocați de selecționerul Mirel Rădoi pentru partidele cu Islanda, Liechenstein și Macedonia de Nord au ajuns duminică la prânz în cantonamentul de la Mogoșoaia. Ceilalți 15, care au meciuri programate duminică, se vor alătura lotului în cursul zilei de luni.

Citeste si: Managerul FC Barcelona, David Barrufet, în vizită la Dinamo Bucureşti

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI