Close sidebar
Close sidebar

La ce trebuie sa fiti atenti atunci cand consumati oua

Ouale sunt foarte bune pentru sanatate, deoarece contin aminoacizi, vitamine, minerale si proteine. Insa, sunt si bogate in colesterol si de aceea nu este indicat sa consumati prea multe.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu toate acestea, este bine sa retinem ca ouale sunt foarte hranitoare. Mai mult, ele sunt numite si "multivitaminele naturii", deoarece contin antioxidanti unici si proprietati unice pentru buna functionare a creierului.

La ce trebuie sa fim atenti:

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

• Este indicat sa va asigurati ca in meniu nu se mai afla si alte alimente care sa contina grasimi saturate si grasimi trans.

• Totusi, nu este recomandat sa consumati zilnic oua, deoarece exista riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2, cel putin asa sugereaza unele cercetari.

In plus, persoanele care sunt diagnosticate cu diabet zaharat de tip 2 si care consuma zilnic oua se supun unui risc destul de mare de a dezvolta, in ani, si probleme cardiovasculare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI