Close sidebar
Close sidebar

La circ se folosesc in continuare animale! Imagini revoltatoare cu un elefant chinuit in arena, sub ochii telespectatorilor

Va inchipuiati ca dupa adoptarea noii legi, animalele salbatice nu vor mai fi folosite la circ? Va inselati ! Reporterii Kanal D, care au mers la o reprezentatie, au constatat cu stupoare ca elefantul chinuit al circului este tarat in continuare in arena. Ce reactie violenta au avut organizatorii atunci cand au fost demascati, vedeti chiar acum.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ce au de ascuns acesti circari de meserie, de lovesc in repetate randuri camera de filmat?

Ce sa mai, un  scandal in toata regula s-a iscat in fata acestui circ din Mamaia. Sefii spectacolului au chemat politia ,  pentru ca oeratorul de imagine sa nu mai filmeze, desi se afla pe domeniul public.

Nici nu e de mirare ca administratorii circului sunt atat de iritati de prezenta noastra. In spatele acestor garduri, spectacolul se desfasoara exploatand, in continuare, animalele salbatice, desi legea interzice acest lucru. A surprins imagini chiar reporterul nostru, care si-a cumparat un bilet la marea reprezentatie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Priviti  cat de obosit este elefantul circului, pe care angajatii il aduc in arena.  Intr-o forfota ca de club, copiii sunt poftiti de organizatori sa se urce pe urias pentru a fi fotografiati.

Totul, contra-cost, desigur.

Si totusi... imaginile sunt graitoare.

In timp ce legea intrata in vigoare in luna iunie incearca sa ocroteasca animalele salbatice, tot greul a picat pe cele domestice: priviti cum sunt exploatati caii si poneii in numerele de circ. Dresorul ii infioara atunci cand loveste cu biciul.

Daca ar fi doar un spectacol de acrobatii cu oameni, afacerea banoasa le-ar da faliment in cateva zile.

O spun chiar administratorii circului, nemultumiti ca numarul spectatorilor s-a injumatatit dupa introducerea noului act normativ.
 
Ion Ion, reprezentant circ:  Majoritatea persoanelor spun ca circul fara animale degeaba mai este circ.  Am vazut ca elefantul era in arena, era fotografiat, era ok?  Nu stiu daca este chiar OK, lumea stie ca inca sunt animale la circ.

Dar autoritatile nu par sa stie. Indiferent de forma, Remus Cernea spune ca acesti reprezentanti de circ incalca noua lege.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI