La Cluj au apărut primele localuri VERZI! Vezi cum arată și ce înseamnă asta
Vremea cu soare ne scoate din case spre norocul proprietarilor de localuri.
Terasele sunt pline, dar clientii cauta si experiente culinare noi. La moda sunt acum restaurantele cu multa verdeata si cu un concept inedit.
Inconjurati de plante, ca intr-o sera, clientii acestui local se bucura de aer proaspat si curat,
in inima orasului.
Citeste si: El este șoferul român care a omorât o studentă! În timp ce conducea, Viorel se uita la TV pe telefonul mobil
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Plantele care atarna din tavan si isi fac loc printre mese le dau sentimentul ca iau masa in aer liber si le ofera celor care vin aici o experienta culinara aparte.
Conceptul proaspat, integrat atent sub o cupola de sticla, e unic in tara, spun reprezentantii localului.
"Am facut un research impreuna cu designerul nostru care calatoreste foarte mult si imprumuta cele mai frumoase lucruri din locurile in care calatoreste si am incercat sa aducem cate putin din cat mai multe locuri ale lumii. Credem ca a iesit un concept de restaurant foarte spectaculos.", spune Paul Farcas.
Cine vrea isi poate cumpara pentru acasa paine coapta de chefii localului.
Restaurantul are bucataria deschisa si ii lasa pe clienti sa vada indeaproape cum se prepara mancarea.
Odata cu primavara, in meniuri au aparut garniturile bogate in vitamine.
Chiar daca e post, chefii le recomanda alaturi de carne. Pe langa aceste farfurii sanatoase bucatarii recomanda sucuri si fresh-uri din fructe proaspat stroase.