Giulia are doar doi ani si de patru luni isi petrece copilaria intr-un spital din Istanbul. Are vanatai pe tot corpul, are un cateter in piept si suporta perfuziile de cateva ori pe zi. Lupta cu inocenta ei de copil impotriva bolii cumplite pe care o are.

Doar jucariile din camera de spital o mai fac pe micuta Giulia sa simta bucuria varstei...

Rezultatul analizelor avea sa le schimbe total viata si sa le dezvaluie un diagnostic cum nu se putea mai crunt: LEUCEMIE ACUTA.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

La doi ani, Giulia a facut deja zeci de analize si a trecut peste punctii medulare si  peste prima serie de citostatice. Isi cunoaste fiecare vanataie si stie unde i-au pus  medicii cateterul, dar este prea mica sa poata intelege ca acum lupta pentru viata ei.

In timp ce alti copii se joaca in parcuri, Giulia se poate bucura doar de plimbari pe holurile spitalului din Istanbul.

La spitalul din Turcia, Giulia s-a imprietenit cu personalul medical, pentru ca este ingrijita cu mult calm de cei de aici.

Din spitalul din Romania, micuta a luat un virus, care ii putea fi fatal si care a fost descoperit abia cand au ajuns in Turcia. In Istanbul Giulia si mama ei au gasit ajutor si fetita a trecut deja de primele doua etape ale tratamentului, insa pentru a-si termina terapia mai are nevoie de 20.000

de euro. Pana acum au reusit sa stranga prin pagina de Facebook "Ajutor pentru Giulia" suma de 107.000 de euro. Daca doriti sa ii dati o sansa la viata Giuliei puteti face donatii in contul urmator. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook "Ajutor pentru Giulia".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si