O fetiță de 3 ani a făcut un apel la 112 care a determinat autoritățile să intre în panică. Micuța a pus mâna pe telefon și, fără să stea pe gânduri, a format numărul de urgență, după care i-a comunicat dispecerului care a preluat apelul că s-a petrecut o adevărată tragedie.

Copila a spus că tatăl ei i-a ucis mama. Bineînțeles, oamenii legii au intrat în alertă și au început imediat să investigheze situația.

Citește și: Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic

apel 112, politie, crima slatina

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Pe 28 iulie 2024, în jurul orei 13:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a primit un apel la 112 de la un copil care a raportat că tatăl său și-a ucis soția. Imediat au fost demarate acțiuni investigative, stabilindu-se că apelul provenea din municipiul Slatina. La scurt timp, polițiștii din Slatina au identificat apelantul ca fiind o fetiță de 3 ani din același oraș”, a comunicat luni IPJ Olt.

Agenții au constatat că apelul era fals. Părinții fetei sunt acum buni de plată 

După ce au făcut cercetări, oamenii legii au descoperit că apelul era fals și că nu a avut loc crima care a fost anunțată. Polițiștii au aflat că fetița a sunat la 112 într-un moment în care nu era supravegheată.

Având în vedere că apelurile la 112 trebuie făcute doar în cazul unor urgențe reale, părinții fetei au fost amendați cu 500 de lei.

„Având în vedere activitățile desfășurate și resursele utilizate, polițiștii au sancționat contravențional reprezentantul legal cu o amendă de 500 de lei, conform Legii nr. 61/1991. Inspectoratul de Poliție Județean Olt face apel către cetățeni să folosească numărul 112 doar în cazuri de urgență reală, când viața, proprietatea sau mediul sunt în pericol”, au adăugat polițiștii.

Citește și: Românul care a fost în echipa de campanie a lui Donald Trump, moarte fulgerătoare în Maramureș! Denis Repka a pierit pe motocicletă

apel 112, politie, crima slatina


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si