O adevărată tragedie s-a petrecut vineri seară în localitatea Vama din Suceava. Un băiat de 8 ani a pierit după ce bara de metal a unei porți de fotbal a căzut din senin pe el. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 19:00, atunci când pe stadionul de sport din localitate se aflau mai mulți copii.

La un moment dat doi adolescență de 14 ani s-au prins de bara porții de fotbal.

Cei doi voiau să facă tracțiuni, dar bara metalică a cedat. În cădere l-a lovit în plin pe băiatul de 8 ani, care se afla în apropiere.

Citește și: Un cioban din Argeș, mușcat de urs în timp ce încerca să își apere oile. Bărbatul a ajuns de urgență la spital

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Un trib complet izolat de restul lumii a ucis cu arcuri și săgeți doi tăietori de lemne în Pădurea Amazoniană- antena3.ro

poarta fotbal, tragedie, copil mort, ambulanta

Inima micuțului a cedat în ambulanță 

La fața locului a venit o ambulanță care l-a preluat pe copil pentru a-l transporta la spital. Din nefericire, inima băiatului a cedat pe drum. Micuțul era singur la părinți iar familia este acum îngenuncheată de durere.

Primarul din localitatea în care a avut loc tragedia spune că porțile nu erau vechi, dar sistemul de prindere al acestora nu era corespunzător. 

„Le-am cumpărat acum maximum doi ani. Din ce am înțeles de la antrenorul care se ocupă de copii, se pare că sistemul de prindere al acelor porți nu era corespunzător și de aici s-ar fi produs nenorocirea. Dar nu ne putem pronunța noi, ci lăsăm poliția să stabilească totul.

Noi am pus la dispoziție filmările de pe camerele de supraveghere și așteptăm concluziile, iar dacă va mai fi nevoie și de alte documente sau informări vom colabora cu poliția. Stadionul era deschis și avea acces oricine, iar faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat nu poate decât să ne mâhnească”, a spus primarul Nicolai Baltag, scrie Monitorul de Suceava.

Citește și: Un șofer de 36 de ani a intrat cu mașina într-o turmă de porci mistreți. A ucis 7 animale și a fost reținut pentru braconaj

poarta fotbal, tragedie, copil mort, ambulanta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si