Un incident  a avut loc chiar în Westminster Hall. Un bărbat îmbrăcat în negru i-a împins pe ceilalți oameni aflați la coadă și a încercat să ajungă la sicriu și să ia stindardul regal aflat la baza catafalcului.

Agenții de securitate l-au evacuat imediat din sală, sub privirile oamenilor care au venit să-i aducă un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Citeste si: Ce tradiții de înmormântare trebuie respectate în Casa Regală a Marii Britanii?

Cine este bărbatul care a săvârșit fapta?

Cel care a încercat să fure stindardul regal este un bărbat în vârstă de 28 de ani. Acesta este identificat ca fiind Muhammad Khan. De asemenea, a fost acuzat de infracțiuni privind ordinea publică și de faptul că a provocat panică și suferință.

Citeste si: VIDEO- Prințul William, mărturisiri emoționante după ce a mers în spatele sicriului Reginei Elisabeta a II-a. Și-a amintit de mama sa, Prințesa Diana

Bărbatul va fi prezentat luni, pentru mandat, la Tribunalul din Westminster. 

Transmisiunea live de la Westminster Hall a fost întreruptă

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 22.00, moment în care transmisiunea live de la Westminster Hall a fost întreruptă.

Muhammad Khan este a doua persoană acuzată de săvârșirea unei infracțiuni în timp ce se afla printre oamenii care așteptau la rând să îi aducă Reginei ultmul omagiu.

De asemenea, un alt eveniment s-a produs acolo. Un tânăr de 19 ani a fost acuzat de agresiune sexuală.  Sicriul Reginei Elisabeta a II-a va rămâne în Westminster Hall până în ziua înmormântării. Luni va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.


Citeste si: Povestea tiarei pe care Prințesa Diana a purtat-o la nunta cu Regele Charles. Designul capricios o deosebește de stilul mai formal al diademelor din Familia Regală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si