Insa, cel mai probabil asteptai cu nerabdare sa achizitionezi noi rochii de ocazie pentru evenimentele la care vei participa. Asa ca nu putem sa ne abtinem si iti vom recomanda in continuare cateva dintre preferatele noastre. Ti-am pregatit cinci rochii de ocazie verzi, pentru ca le consideram emblematice pentru primavara, cand natura revine la viata! 

Iti plac rochiile midi care au croiala in clos? Atunci vei adora Rochia verde cu dungi mate si transparente din tull elastic si jerse subtire.

Aceasta este captusita cu un saten de culoare bej, are maneci trei sferturi si un decolteu delicat si rotund. Rochia arata spectaculos: partea de deasupra are dungi mate de culoare verde si dungi transparente (prin care se vede captuseala din saten) iar in partea de jos, pliurile se aduna foarte frumos. Suntem siguri ca vei aprecia si materialele calitative din care este confectionata, dar si atentia la detalii! 

Pentru o ocazie la care ai nevoie de o tinuta formala, iti sugeram sa acorzi atentie urmatorului produs: Rochie verde din brocard cu dantela aurie. Primul lucru pe care il vei observa va fi cu siguranta fusta din brocard verde, croita cu fir auriu. De asemenea, in fata are pliuri duble pentru un plus de eleganta. Talia acestei rochii este evidentiata cu ajutorul unei benzi din dantela aurie cu strasuri.

Este una dintre rochiile in care vei arata spectaculos fara sa depui prea mult efort! 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cauti o rochie ce poate fi purtata chiar si seara? Ce spui despre aceasta Rochie clos verde din tull cu catifea? Este o rochie cu o croiala in clos, lunga, captusita si accesorizata cu un cordon cu fundita in talie. Manecile acestei rochii sunt trei sferturi, iar decolteul este tip anchior, acoperit de tulle. Bustul are cupe, astfel incat te vei bucura de un plus de volum in partea superioara a rochiei si, de asemenea, de o sustinere foarte buna. Si bineinteles, suntem siguri ca vei aprecia catifeaua cu desen floral ce impodobeste aceasta rochie deosebita. 

Pentru o perechere tip cocktail, iti recomandam o Rochie verde din stofa subtire si voaluri suprapuse. Aceasta este lejer croita, astfel incat se potriveste oricarei siluete. In partea superioara este accesorizata cu o brosa argintie, detaliu care suntem siguri ca iti va placea. Ce este deosebit la aceasta rochie este croiala din fata, sub forma de voaluri suprapuse. 

Si ultima, dar nu cea din urma, Rochia verde lunga cu dantela si paiete. Aceasta este perfecta pentru ocaziile la care iti doresti un look ravasitor. Are o croiala dreapta, este confectionata din stofa subtire de cea mai buna calitate, tull si este decorata cu broderie din catifea verde si paiete. In talie are peplum, astfel incat o poti purta linistita, chiar daca silueta ta nu este perfecta. 

In incheiere, am vrea sa stim care este rochia ta preferata dintre cele prezentate mai sus si de asemenea, spune-ne si unde ai purta-o! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si