Cantaretul Ilie Micolov a fost condus pe ultimul drum de aproape 200 de persoane, rude, apropiati, prieteni si fani. Artistul a fost inmormantat marti, alaturi de mama lui, la Suceava, in cimitirul Pacea. Un ultim omagiu si-au adus si artistii din Suceava, iar oficialii au trimis coroane si reprezentanti, care s-au rugat, impreuna cu cei prezenti, pentru sufletul indragitului cantaret. Ploaia care a inceput sa cada in timpul slujbei de inmormantare i-a facut pe oameni sa se gandeasca la faptul ca lui Ilie Micolov i-a parut rau ca a plecat din viata, asa cum spun si traditiile crestine.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De inmormantare s-au ocupat prieteni apropiati ai artistului dar si verisoara care l-a ingrijit pana in ultima clipa si in casa careia a murit, la Oglinzi, in judetul Neamt. Sotia cantaretului a venit din Germania pentru a participa la inmormantare, in timp ce fiica sa nu a ajuns din cauza ca este insarcinata cu al doilea copil. De alftel, apropiatii au povestit ca cea mai mare durere a artistului a fost in ultimii ani faptul ca sotia si fiica lui s-au indepartat foarte mult de el.

Artistul nu a avut ocazia nici macar sa isi cunoasca nepotelul. Potrivit apropiatilor, cu o zi inainte de a muri artistul si-a sarbatorit onomastica si a petrecut impreuna cu prietenii dragi, desi starea sa nu era foarte buna. Povestea cu lacrimi in ochi de Suceava si de Bucovina, un loc sfant pentru el, dar si de spectacolele din tinerete. Erau aminitirile care il mai incalzeau si ii mai dadeau sperante in ultimii ani de suferinta.
Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache si consilierul presedintelui CJ Suceava, Neculai Barba, au participat la slujba de inmormantare si au depus coroane de flori din partea celor doua institutii, in semn de apreciere pentru suceveanul devenit celebru dupa ce a compus celebra piesa "Dragoste la prima vedere". Cunoscutii nu au avut de spus despre Micolov decat cuvinte de lauda, acesta fiind un om extrem de apreciat si un artist valoros. Toata viata a fost caracterizat prin modestie, spun apropiatii, care si-ar fi dorit ca Ilie Micolov sa fi fost apreciat mai mult in domeniul artistic in ultimii ani.

sursa: informatiata.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si