În fiecare an, pe 30 august, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Alexandru, iar toți cei care îi poartă numele își sărbătoresc onomastica. Această zi specială este prilejul perfect pentru a transmite gânduri bune și urări de bine celor dragi. Indiferent dacă alegi să trimiți un mesaj prin SMS, să postezi pe rețelele de socializare sau să spui câteva cuvinte frumoase față în față, iată câteva idei de urări care să aducă un zâmbet pe buzele sărbătoriților.

Mesaje și urări pentru Alexandru

La mulți ani, Alexandru! Fie ca această zi să îți aducă bucurii nenumărate și să fii mereu înconjurat de oameni dragi. Să ai parte de un an plin de realizări și momente frumoase!

Dragă Alexandru, cu ocazia onomasticii tale, îți doresc sănătate, fericire și multă împlinire. Să rămâi mereu la fel de puternic și curajos în fața provocărilor vieții. La mulți ani!

Alexandru, la mulți ani! Să ai parte de o zi minunată, plină de zâmbete și momente de neuitat. Să fii mereu fericit și să ai succes în tot ceea ce îți propui!

Mesaje și urări pentru Alexandra

La mulți ani, Alexandra! Fie ca viața să îți fie la fel de frumoasă ca tine, iar bucuriile să îți înflorească în suflet.

Îți doresc să ai parte de toată dragostea și fericirea din lume!

Dragă Alexandra, azi e ziua ta specială, iar eu îți doresc să fii mereu înconjurată de iubire, sănătate și succes. La mulți ani fericiți și plini de realizări!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Alexandra, la mulți ani! Să strălucești mereu, exact ca un soare într-o zi senină. Îți doresc o viață plină de bucurii și împliniri!

Citește și: Sf. Alexandru 2024: Pe ce dată se sărbătorește și ce semnificație are această zi?

Mesaje și urări pentru Alex

La mulți ani, Alex! Să ai o zi deosebită, plină de surprize plăcute și clipe frumoase. Să fii fericit și să ai parte de tot ce îți dorești!

Dragă Alex, îți trimit cele mai calde gânduri de ziua numelui tău. Să ai parte de sănătate, fericire și tot ce este mai bun. La mulți ani!

Alex, la mulți ani! Fie ca norocul să îți fie mereu alături, iar viața să îți fie presărată cu bucurii și reușite. Să ai parte de o zi minunată!

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Anca Dinicu a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul său. Ce semnificație specială are- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Citește și: Calendar ortodox septembrie 2024: Cele mai importante sărbători din prima lună de toamnă

Mesaje și urări pentru Alessandra

La mulți ani, Alessandra! Să îți fie viața o poveste frumoasă, plină de bucurii și momente de neuitat. Îți doresc să fii mereu fericită și iubită!

Dragă Alessandra, îți doresc ca această zi să fie la fel de specială ca tine. Să ai parte de iubire, sănătate și împliniri în tot ceea ce faci. La mulți ani!

Alessandra, la mulți ani! Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de o viață plină de realizări. Să ai o zi deosebită și plină de zâmbete!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si