În fiecare an de 1 martie sărbătorim primăvara și Mărțișorul, dar asta nu este tot. Mai sărbătorim și persoanele dragi nouă trimițându-le urări, mesaje și felicitări frumoase cu ocazia primei zile de primăvară, 1 martie!

O urare, un gând bun, o floare, un gest mic, dar puternic, o poate face pe persoana de lângă tine să radieze de fericire.

În următoarele rânduri ți-am pregătit câteva mesaje frumoase pentru 1 martie 2024 pe care le poți trimite femeii speciale din viața ta.

La mulți ani de 1 martie 2024!- Cele mai frumoase urări pentru femeia specială din viața ta

„La mulți ani, dragă mamă! Cu ocazia zilei de 1 martie 2024 îți transmit cele mai frumoase urări și gândurile mele bune la început de primăvară! Să fii întotdeauna fericită și iubită, iar toate dorințele tale să se îndeplinească!”

„Draga mea, fie ca primăvara să aducă lumina și fericirea în sufletul tău! Fie ca tu să ai parte de tot ceea ce îți dorești! La mulți ani de 1 martie 2024!

Citește și: Prima zi de primăvară din 2024: Mesaje frumoase pentru 1 Martie și Mărțișor

felicitare 1 martie

Adu-i un zâmbet pe buze femeii dragi din viața ta cu o urare frumoasă cu „La mulți ani!” de 1 martie 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În această primă zi de primăvară, draga mea iubită, mă gândesc la tine și la zâmbetul tău! Să ai parte de un început de primăvară minunat așa cum ești și tu, iar natura să te încarce cu energie pozitivă! La mulți ani!”

„Draga mea prietenă, îți urez o primăvară frumoasă și gingașă! Să ai parte de zâmbete, fericire, bucurie și multă dragoste! Să fii sănătoasă și să ai un an plin cu realizări!”

„Iubito, primește în sufletul tău bucuria primăverii! Să fii fericită și sănătoasă și tot ceea ce îți propui să se îndeplinească! Te iubesc enorm! Te îmbrățișez cu drag și abia aștept să ne revedem! La mulți ani de 1 martie 2024!”

„Dragă bunică, de 1 martie 2024 eu îți împărtășesc fragmente din inima mea. Îți mulțumesc pentru dragostea, înțelepciunea și grija ta! Îți doresc un început minunat de primăvară și îți urez un sincer La mulți ani de 1 martie!”

felicitare 1 martie

Transmite-i persoanei dragi din viața ta o urare frumoasă de 1 martie 2024!

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Trimite un Mărțișor virtual de 1 Martie 2024: Felicitări, imagini și mesaje pentru prima zi de primăvară

„Iubita mea, fie ca acest început de primăvară să fie pe placul tău! Îți ofer în dar gândurile mele bune! Te iubesc mult și îmi doresc ca toate dorințele tale să se îndeplinească în acest an! La mulți ani de 1 martie, frumoasa mea!”

„Fie ca această primăvară să îți aducă în suflet razele soarelui și tu să simți pe obraji toată căldura din lume! Îți doresc să fii întotdeauna înconjurată de iubire și bucurie! La mulți ani de 1 martie!”

„Sufletul să ți se lumineze acum, la început de primăvară, draga mea! Să ai parte de tot ceea ce îți dorești și să îți găsești puterea de a trece peste toate obstacolele vieții! Să ai parte de o si frumoase de 1 martie! La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si