Sărbătoarea Floriilor are loc pe data de 28 aprilie în acest an. Este ziua în care sărbătorim Intrarea Domnului în Ierusalim, dar și pe cei care poartă nume de flori. 

Câteva dintre numele sărbătorite în această zi specială sunt: Anemona, Brânduşa, Camelia, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Iasmin, Iasmina, Iris, Lăcrămioara și altele asemenea.

Duminică, pe 28 aprilie 2024, spune-le celor dragi din viața ta, care poartă nume de flori, un călduros „La mulți ani!”. Iată cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru ziua numelui.

felicitare florii

Iată cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru ziua numelui de Florii 2024!

[Sursa foto: Freepik]

Mesaje, felicitări și urări pentru cei care își serbează ziua de nume de Florii 2024

„La mulți ani de Florii! Să ne trăiești cu numele tău minunat! Îți urez să ai parte de o zi superbă exact așa cum ești tu! Fiecare floare a primăverii să îți aducă bucuria și împlinirea în suflet! Să fii iubit și să ai parte doar de noroc și realizări!”

„Dragă Florina, de ziua numelui tău îți urez să ai parte de o petrecere minunată alături de cei dragi! Să fii binecuvântată și să ai parte de iubire, sănătate și multă, multă fericire! La mulți ani frumoși și un viitor sclipitor îți doresc!”

Citește și: Tradiții de Florii pentru 2024: Ce nu este bine să faci în Duminica Floriilor?

urare de ziua numelui

Duminică, pe 28 aprilie 2024, spune-le celor dragi din viața ta, care poartă nume de flori, un călduros „La mulți ani!”.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cu ocazia zilei numelui tău, îți doresc sănătate, bucurie, iubire și bogății! Fie ca drumul tău prin viață să fie presărat cu flori și noroc și întotdeauna să ai puterea de a trece peste orice obstacol! Îți urez un călduros

La mulți ani!”

„Dragă Lăcrămioara, de ziua numelui tău îți doresc să ai parte de flori, dragoste și frumusețe oriunde vei privi cu ochii! Să fii mereu înconjurată de oameni buni, iar succesul să urmărească în tot ceea ce îți propui! La mulți ani cu sănătate și sărbători binecuvântate îți doresc!”

„La mulți ani, Florin! Fie ca în această zi minunată de Florii să fii exact ca un trandafir: să înflorești indiferent de situație și să răspândești în jurul tău frumusețe și optimism! Să ai parte de sărbători minunate alături de cei dragi ție!”

felicitare de ziua numelui de florii

De Florii 2024, surprinde-i pe cei dragi ție cu o felicitare superbă pentru ziua numelui.

[Sursa foto: Facebook]

„Iris, de ziua numelui tău, eu îți doresc să ai parte de zâmbete, voie bună, veselie, iubire și multă sănătate! Să fii fericită și mereu să ai inima deschisă către noi aventuri! Fie ca orice pas vei face în viață să te ducă tot mai aproape de visul tău! La mulți ani fericiți!”

„Dragul meu prieten, îți doresc o viață la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori minunate! Să fii mereu bun, iertător și iubitor cu cei din jurul tău și mereu să îți găsești puterea de a merge mai departe, indiferent de greutăți! La mulți ani cu multe împliniri!”

Citește și: Pe ce dată sunt Floriile în 2024 în Calendarul ortodox? Semnificația acestei mari sărbători cu cruce roșie. Tradiții și obiceiuri

„La mulți ani, draga mea prietenă! Să ai parte de succese incredibile și mereu să fii înconjurată de oameni dragi! Să fii iubită, sănătoasă și să ai realizări minunate pe parcursul vieții! Te îmbrățișez cu drag și îți urez distracție plăcută alături de cei dragi ție!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Fie ca această zi de Florii să fie cea mai frumoasă pentru tine! Este ziua numelui tău, Florin, iar cu această ocazie specială vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine! Ești un om minunat și îți doresc să ai parte doar de dragoste, sănătate și reușite în viață! La mulți ani!”

felicitare de ziua numelui de florii

Transmite-le o felicitare frumoasă de Florii 2024 celor care poartă nume de flori!

[Sursa foto: Facebook]

„La mulți ani, Iasmina! Cu ocazia zilei numelui tău frumos, îți transmit cele mai bune gânduri! Să fii fericită și iubite și mereu să ai speranță în suflet! Să fii puternică precum un trandafir și să fii optimistă în fața oricărui obstacol!”

„De Florii, îți urez un sincer La mulți ani! Fie ca magia acestei sărbători și a numelui tău minunat, de floare, să îți ofere puterea necesară de a trece prin orice în viață! Să ai parte de raze de soare, bucurie și armonie și momente de neuitat!”

„Garofița, de ziua numelui tău să fii iubită, sănătoasă și să petreci alături de cei dragi ție! Fiecare floare de primăvară să îți aducă fericirea în suflet, iar tu să răspândești în jurul tău bunătate și frumusețe! La mulți ani cu sănătate de Florii!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si