Pe 30 august 2024, creștinii ortodocși îl sărbătoresc Sfântul Alexandru, unul dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii. Cu această ocazie, mulți români care poartă numele de Alexandru/ Alexandra sau alte derivate ale acestuia își serbează onomastica. Este un prilej minunat de a le transmite gânduri bune, urări de sănătate, fericire și bucurii.

Mesaje pentru cei care își serbează onomastica de Sfântul Alexandru

La mulți ani, Alexandru! Fie ca ziua aceasta să-ți aducă în viață multă lumină, bucurie și iubire. Să rămâi mereu la fel de puternic și curajos, așa cum a fost și Sfântul Alexandru!

La mulți ani, Alexandra! Să ai parte de o zi plină de zâmbete, alături de cei dragi. Să îți fie viața un drum presărat cu fericire, sănătate și împliniri!

Cu ocazia zilei tale onomastice, îți doresc, dragă Alex, să ai parte de tot ce e mai frumos în viață. Să fii mereu înconjurat de iubire și prieteni adevărați. La mulți ani!

Felicitări cu La mulți ani, Alexandra!

Felicitări cu La mulți ani, Alexandra!

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Sf. Alexandru 2024: Pe ce dată se sărbătorește și ce semnificație are această zi?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

La mulți ani, Alexa! Fie ca Sfântul Alexandru să te ocrotească și să-ți călăuzească pașii spre realizarea tuturor dorințelor tale!

La mulți ani, Sandu! Să ai parte de sănătate, iubire și multe bucurii alături de cei dragi. Fie ca toate visele tale să devină realitate!

Draga mea Alexandra, cu ocazia onomasticii tale, îți doresc o viață plină de zâmbete și clipe de neuitat. La mulți ani și multă fericire!

Urări de Sf. Alexandru

La mulți ani, Sanda! Să-ți fie ziua la fel de specială precum ești tu! Să ai parte de tot binele din lume și de realizări mărețe.

Fie ca ziua de astăzi să fie începutul unui an plin de împliniri și bucurii. La mulți ani, Alexandrina!

Felicitări cu La mulți ani, Alexandru!

Felicitări cu La mulți ani, Alexandru!

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Calendar ortodox septembrie 2024: Cele mai importante sărbători din prima lună de toamnă

În această zi binecuvântată, îți doresc să ai parte de curajul și înțelepciunea Sfântului Alexandru. La mulți ani și multe bucurii!

La mulți ani, dragă Alexandru! Să ai puterea și încrederea de a înfrunta orice provocare, așa cum a făcut-o și Sfântul Alexandru!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si