Close sidebar
Close sidebar

La mulți ani de Sf. Daniel 2023! Mesaje și urări pentru cei care își serbează onomastica

Transmite-le celor dragi mesaje și urări frumoase cu „La mulți ani!” de Sfântul Daniel 2023!

Ana-Maria Costea,

Transmite-le celor dragi mesaje și urări frumoase cu „La mulți ani!” de Sfântul Daniel 2023!

[Sursa foto: Doxologia/Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sfântul Daniel este sărbătorit pe data de 17 decembrie 2023 în Calendarul ortodox. Această sărbătoare importantă pentru creștini pică într-o zi de duminică.

Pe 17 decembrie, sute de mii de români își serbează ziua de nume. Cei pe care îi cheamă Daniel, Daniela  și derivate din aceste nume, sunt în centrul atenției în această zi.

Mai jos ți-am pregătit o listă cu mesaje și urări frumoase pe care să le transmiți celor dragi care își sărbătoresc ziua de nume. Spune-le cât de mult ții la ei!

Împărtășește cu cei dragi ție cele mai bune gânduri. Spune-le „La mulți ani!” de Sfântul Daniel 2023!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Mesaje și urări frumoase pentru cei care își serbează ziua onomastică de Sfântul Daniel 2023

„Dragă Daniel, îți urez o zi onomastică frumoasă și noroc în tot ceea ce îți dorești tu mai departe în această viață! Sfântul al cărui nume îl porți să te păzească de toate relele! La mulți ani!”

„De ziua ta, dragă prieten, să ai parte de iubire și voioșie și să fii mai puternic de la an la an. În această zi specială îți urez un călduros La mulți ani!”

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: Mesaje cu „La mulți ani” de Sfântul Daniel pentru cei care își serbează ziua de nume

„Să ai parte de bucurii nenumărate în viață, Daniel! Fie ca razele soarelui să îți dea putere să faci tot ce ți-ai propus în viață, iar cei de lângă tine să te susțină neîncetat! La muți ani, Daniel/Daniela!”

„Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc să ai parte de un an nou prosper și plin de realizări. Să nu te lași bătut nicio clipă și să îți amintești întotdeauna cât de important ești pentru noi toți! La mulți ani, Daniel!”

Citește cele mai frumoase mesaje și urări cu ocazia zilei Sfântului Daniel 2023!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Fie ca Sfântul Daniel să te ghideze în drumul tău către succes și să ajungi repede să-ți atingi idealurile cele mai înalte în această viață! O zi frumoasă și multă sănătate îți doresc! La mulți ani, Daniel!”

„De ziua ta, ne adunăm să ciocnim un pahar și să depănăm amintiri frumoase pe care le avem împreună. Drag prieten, ne lipsești și ne este dor de tine neîncetat. Noi îți transmitem cel mai sincer și călduros La mulți ani!”

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: Pe ce dată pică Sfântul Daniel în Calendarul ortodox din decembrie 2023?

„De la an la an te faci mai bun, mai înțelept și mai grijuliu. Îți doresc să ai parte de realizări mărețe, iar tu să te bucuri de iubirea celor din jur, dar să nu uiți să dăruiești înzecit înapoi! La mulți ani!”

„La mulți ani, dragule! Fie ca ziua ta să fie una dintre cele mai bune de până acum, iar noi să ne vedem curând, cu bine!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI