La mulți ani de Sf. Mihail și Gavril 2023. Sfinții Mihail și Gavril sunt sărbătoriți în fiecare an pe 8 noiembrie. Îți poți surprinde apropiații cu cele mai frumoase urări pentru această zi.

La mulți ani de Sf. Mihail și Gavril 2023. Mesaje și urări pentru sărbătoriții zilie

1. Fie ca sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească, să îți stea alături și la bine și la greu, să-ți lumineze calea și să-și arate doar cele mai curate lucruri.

La mulți ani!

2. De ziua numelui tău, îți doresc multă sănătate, fericire și să fii înconjurat doar de lucruri frumoase și bune. La mulți ani!

3. Fie ca sfântul al cărui nume îl porți și care te ocrotește să-ți aducă doar bucurii, împliniri și pace sufletească.

4. Arhanghelul Mihail, înger al adevărului și dreptății să-ți fie mereu alături și să-ți lumineze calea către fericire.

Citește și: Calendar ortodox 7 noiembrie 2023. Ce sărbătoare este marți?

5. Cu ocazia acestei zilei, îți doresc să ai parte de multe realizări în viață, sănătate, că-i mai bună decât toate și să te bucuri de orice lucru frumos din viața ta.

Mesaje cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril

Mesaje cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril

[Sursa foto: Facebook]

6. De Sfinții Mihail și Gavril, fie ca cei pe care îi iubești să-ți transmită căldură sufletească, iar fericirea să te ia în brațe în această zi minunată!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

7. Fie ca sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu. La mulți ani!

8. Îți doresc ca în această zi sfântă, în drumul vieții tale să răsară mereu câte o rază de soare pe care s-o porți în suflet mereu.

La mulți ani!

9. Cu ocazia acestei zile sfinte, să ai parte de toate întâmplările frumoase din lume. Îți urez un călduros La Mulți Ani!

10. Fie ca sfântul care te protejează și al cărui nume îl porți să-ți ghideze atent pașii în viață și să te ferească de primejdii, mintea să ți-o umple cu bucurie, sufletul cu pace sufletească, iar corpul cu sănătate. La mulți ani frumoși!

La mulți ani de Sf. Mihail și Gavril 2023. Felicitări pentru cei care își sărbătoresc onomastica

1. Azi este mare sărbătoare, iar cu ocazia numelui tău îți doresc cele mai multe urări de bine, fericire, noroc, sănătate și împlinirea tuturor dorințelor.

2. Îți doresc să ai parte de o onomastică la fel de colorată precum airipile unui fluture, la fel de veselă precum cântecul privighetoarei și la fel de minunată precum o grădină plină cu flori. La mulți ani!

Mesaje de Mihail și Gavril 2023

Mesaje de Mihail și Gavril 2023

[Sursa foto: Facebook]

3. Fie ca ziua de astăzi să-șți aducă zâmbete, multă sănătate, iar sfinții ai căror nume îl porți să te binecuvânteze în viață. La mulți ani!

Citește și: Când sunt Moșii de Iarnă în 2024? Tradiții și obiceiuri cu ocazia acestei sărbători

4. Fie ca cele mai senine și însorite zile să te însoțească în toți pașii vieții.

Astăzi, cu ocazia numelui tău, îți trimit toate urările de bine. La mulți ani!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

5. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primește din partea mea un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, fericire și tot ce îți dorești țângă cei dragi!

6. Așa cum soarele luminează pentru toată lumea, așa ne luminez tu nouă viața. Să-ți fie viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu pur și curat precum roua de flori. La mulți ani!

7. De sfinții Mihail și Gavril îți doresc o oră de liniște, o zi seninăm o săptămână cu bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

8. Fie ca ziua de astăzi să-ți arate drumul corect în viață, iar viitorul să-și fie presărat cu bucurii, împliniri și să fii ferit de lucruri rele. La mulți ani!

9. Astăzi îți urez un sincer La Mulți Ani și tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește și-ți folosește, sănătate, prieteni adevărați și multă bucurie!

10. Azi este o zi specială pentru tine, iar tu ești special pentru noi în fiecare zi. Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si