Pe 8 septembrie 2024, creștini sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului, cunoscută și sub numele de Sfânta Maria Mică. Aceasta este o zi specială pentru cei care poartă numele Maria, Marian, Marin sau alte derivate, fiind una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin.

Dacă ai prieteni, rude sau colegi care își sărbătoresc onomastica, iată câteva sugestii de mesaje și urări pe care le poți trimite pentru a le face ziua mai specială.

Cele mai frumoase mesaje de La mulți ani de Sfânta Maria

„La mulți ani cu ocazia Sfintei Maria! Fie ca această zi să îți aducă liniște, bucurie și momente prețioase alături de cei dragi!” Un mesaj simplu, dar din inimă, perfect pentru a aduce un zâmbet pe fața celor sărbătoriți.

„Cu ocazia acestei zile deosebite, îți doresc ca fiecare clipă să fie luminată de bucurie, iar fiecare dorință să ți se îndeplinească. La mulți ani de Sfânta Maria!”

„Sărbătoarea Sfintei Maria să îți aducă pace în suflet, sănătate și multe momente de bucurie. La mulți ani și fie ca binecuvântările să te însoțească mereu!”

„Fie ca Sfânta Maria să te ocrotească mereu, iar această zi să fie începutul unui an plin de realizări și fericire. La mulți ani, dragă [nume]!”

„La mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca toate dorințele tale să prindă aripi și să zboare spre împlinire!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un asteroid gigantic se apropie de Pământ cu 31.933 km/h. Ce se va întâmpla marți- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mesaje cu La mulți ani de Sfânta Maria 2024

Mesaje cu La mulți ani de Sfânta Maria 2024

[Sursa foto: freepik]

Mesaje pentru colegi sau cunoștințe

„La mulți ani! Să ai parte de o zi minunată, plină de zâmbete și voie bună!”

„Cu ocazia Sfintei Maria, îți doresc să ai o zi pe măsura așteptărilor, plină de realizări și momente frumoase. La mulți ani!”

„Fie ca această zi să fie un prilej de bucurie și celebrare pentru tine și cei dragi!”

Citește și: Mesaje de Sfânta Maria 2024. Gânduri și urări deosebite pentru prieteni, colegi și familie

Mesaje pentru familie

„Draga mea Maria, îți doresc din tot sufletul să ai parte de multă iubire, sănătate și fericire. Fie ca Maica Domnului să te ocrotească mereu. La mulți ani!”

„La mulți ani de Sfânta Maria, dragă soră/mamă/bunică! Îți mulțumesc că ești o persoană atât de specială în viața mea. Să ai parte de o zi magică, la fel ca tine!”

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„La mulți ani! Ești o adevărată binecuvântare în viața noastră și îți dorim tot ce este mai bun în această zi specială!”

Citește și: Mesaje de Sf. Maria 2024: Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Mesaje cu La mulți ani de Sf. Maria 2024

„La mulți ani de Sf. Maria! Îți doresc o zi la fel de minunată și de strălucitoare precum numele pe care îl porți!”

„La mulți ani de Sfânta Maria! Să ai parte de o zi atât de bună, încât să o ții minte până la anul!”

„Îți doresc o zi de nume plină de cadouri, tort și voie bună! La mulți ani de Sfânta Maria!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si