În fiecare an, pe data de 30 noiembrie, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei. El este considerat ocrotitorul României și al românilor deoarece el a propovăduit cuvântul Domnului peste meleagurile românești.

În această zi, angajații români au liber de la muncă, iar cei cu numele de Andrei, Andreea, Andi, Andrada, Andruța, Andrieș sau alte derivate din acestea își serbează ziua onomastică. De obicei, de Sfântul Andrei, românii își strâng în jurul lor familia și prietenii și petrec această zi de sărbătoare împreună.

mesaj cu la multi ani de sfantul andrei

Cei cu numele de Andrei, Andreea sau derivate ale acestora își sărbătoresc ziua onomastică pe 30 noiembrie 2023.

[Sursa foto: Facebook]

Cele mai drăguțe mesaje și urări pentru cei ce își sărbătoresc ziua onomastică de Sfântul Andrei

„În această zi specială îți doresc tot binele din lume. Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți, să aibă grijă de tine și de sufletul tău, iar tu să fii mereu zâmbitor și iubit! La mulți ani!”

„Cu ocazia zilei tale de nume, eu îți urez să fii mereu sănătos, plin de bucurie și să ai mereu energie să faci tot ce ți-ai propus și să treci peste toate obstacolele! La mulți ani, Andrei!”

Citește și: Când se pune grâul la încolțit de Sf. Andrei 2023 și ce semnificație are această sărbătoare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„La mulți ani, Andrei! Fiecare zi a vieții tale să îți aducă împliniri și împăcare sufletească, iubire și sănătate infinită. Să ai parte de tot ce e mai bun în viața ta!”

„Să ai parte de bogății și iubire în fiecare zi a vieții tale. Fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să îți poarte de grijă oriunde te-ai afla, drag prieten! La mulți ani!”

mesaj la multi ani andrei si andreea de sfantul andrei

De obicei, de Sfântul Andrei, românii își strâng în jurul lor familia și prietenii și petrec această zi de sărbătoare împreună.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Să ai parte de tot ce îți dorești și să te bucuri neîncetat în fiecare zi a vieții de toate cele pe care le ai în jurul tău! Sfântul Andrei și Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău!

„Să ai parte de distracție și emoție în această zi de sărbătoare și să nu te lași călcat de nimeni și nimic! Ziua să-ți fie senină și să ai lângă tine persoane bune și iubitoare! La mulți ani, drag prieten!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Top 11 cele mai frumoase mesaje de Sf. Andrei în 2023: Spune-le ”La mulți ani” celor care își serbează onomastica

„Ziua aceasta este specială pentru că este ziua ta! Dragă Andrei, îți doresc să ai parte de rezultate excepționale și iubire infinită pe tot parcursul vieții! La mulți ani!”

„Fie ca soarele să îți lumineze fiecare zi a vieții, iar tu să te bucuri de realizările tale. Este o zi specială, iar eu doresc să îți transmit cele mai sincere gânduri, dar și un călduros La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si