Ziua Sfântului Gheorghe ne oferă ocazia de a le arăta oamenilor speciali din viața noastră cât de mult înseamnă pentru noi! Pe data de 23 aprilie le spunem „La mulți ani!” persoanelor care poartă numele Sfântului Gheorghe cum ar fi George, Gheorghe, Georgiana și Georgeta, dar și alte derivate ale acestuia.

Trimite-le apropiaților tăi mesaje și felicitări frumoase cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe 2024.

felicitare de sfantul gheorghe

Alege un mesaj frumos pentru ziua numelui de Sfântul Gheorghe 2024 și spune-le „La mulți ani!” prietenilor tăi.

[Sursa foto: Freepik]

Mesaje și felicitări cu „La mulți ani!” pentru cei care își serbează numele de Sfântul Gheorghe 2024

„La mulți ani, George! Fie ca sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu și să ai o viață fără griji! Să te bucuri neîncetat de tot ceea ce primești și să fii mereu blând, iubitor și voios! Să ai o zi minunată alături de cei dragi!”

„Sărbătoarea Sfântului Gheorghe este foarte importantă, iar în această zi minunată vreau să îți urez un sincer și călduros La mulți ani! Fie ca ziua aceasta să îți aducă bucurii, multă sănătate și putere să realizezi tot ce-ți propui! La mulți ani, Gheorghe!”

„Dragă Georgeta, să ai parte de sănătate, să fii mereu înțeleaptă și să nu îți pierzi niciodată zâmbetul frumos! Să fii fericită și iubită! La mulți ani cu sănătate și cu tot ce îți dorește inima!”

Citește și: Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Felicitări cu ”La mulţi ani” Gheorghe, George, Georgiana, Geanina, Gigi şi Georgeta!

felicitare de sfantul gheorghe

Spune-le „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe 2024 celor care își serbează onomastica pe 23 aprilie.

[Sursa foto: stirilekanald.ro]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Să ai parte de lumină, bucurie și iubire în această zi de Sfântul Gheorghe! Fie ca sfântul tău să te protejeze mereu, iar viața să îți ofere tot ce are mai bun! Să fii blând ca o floare și puternic ca un leu! La mulți ani, George!”

„Georgiana, de ziua numelui tău doresc să îți urez un sincer La mulți ani! Să ai parte de sănătate, voie bună și mulți bani! Sufletul să-ți fie mereu curat și tânăr, iar tu să radiezi de fericire mereu! La mulți ani cu sănătate!”

„Geta, să ai parte de tot ceea ce îți dorește inima, iar Sfântul Gheorghe să te păzească necondiționat! Sunt norocoasă/norocos să te am în viața mea, iar pe această cale doresc să îți urez La mulți ani!”

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Să fii mereu plin de bucurie, sănătos, energic și pregătit de orice! Să ai o zi senină, iar razele soarelui să îți pătrundă în suflet, dragul meu prieten!”

„La mulți ani de ziua numelui tău! Fie ca numele sfântului pe care îl reprezinți să îți poarte noroc și să îți aducă prosperitate și bogății nenumărate! Să ai o zi onomastică superbă! Sărbători fericite!”

„Georgiana, de ziua numelui tău să ai parte de flori, iubire, sănătate, veselie și împăcare sufletească! Să fii mereu zâmbitoare și pozitivă și să nu te abați niciodată de la visul tău măreț! Te pup și te îmbrățișez cu drag și îți urez La mulți ani din toată inima!”

„La mulți ani, Gheorghe! Să ai parte de zile însorite, iubire, bani, sănătate și orice altceva îți mai dorești! Să fii mereu norocos și sincer și să nu uiți niciodată cât de special ești!”

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Gheorghe 2024? Mesaje și urări de La mulți ani

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

felicitare de sfantul gheorghe

Trimite-le apropiaților tăi mesaje și felicitări frumoase cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe 2024.

[Sursa foto: stirilekanald.ro]

„Georgeta, de ziua numelui tău să ai parte de împliniri minunate, sănătate și iubire cât cuprinde! Să fii înconjurată de oameni frumoși și să sărbătorești această zi așa cum îți dorești tu! La mulți ani frumoși!”

„Dragă Gina, de ziua numelui tău să ai parte de sănătate, voie bună și mulți bani! Să fii mereu voioasă și iubită și să te distrezi de minune alături de cei dragi! La mulți ani cu bucurii!”

„La mulți ani, draga mea prietenă! Să fii mereu tânără și să îți păstrezi întotdeauna spiritul vesel! Mă bucur nespus că te am în viața mea și vreau să îți urez La mulți ani, din toată inima mea!”

„Ziua Sfântului Gheorghe să vină cu realizări și vești minunate în viața ta, George! Să te bucuri neîncetat de tot ceea ce ai în jurul tău și să te distrezi pe cinste de ziua numelui tău! La mulți ani cu împliniri!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si