Pe data de 6 decembrie 2023 este sărbătorit Sf. Nicolae. În această zi de mare importanță în calendarul ortodox, persoanele care îi poartă numele, dar și derivate ale acestuia, își celebrează ziua onomastică. Nicolae, Nicu, Nicoleta și Nicole sunt doar câteva dintre numele sărbătorite în această zi sfântă. Iată câteva idei de mesaje pentru a le transmite "La mulți ani!".

persoana care ofera cadou

Cadou de "La Mulți Ani!"

[Sursa foto: istockphotos]

Mesaje pentru sărbătoriții zilei de 6 decembrie 2023. La mulți ani de Sf. Nicolae!

Celebrarea onomasticii trebuie sărbătorită precum ziua aniversară. Un mod frumos prin care poți oferi atenție persoanelor care își celebrează ziua onomastică este un mesaj de "La mulți ani!". Iată câteva sugestii de mesaje pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica pe 6 decembrie 2023, de Sf. Nicolae!

Moș Nicolae ți-a dăruit cel mai prețios cadou, care te călăuzește mereu, prin părinții tăi, care au dorit să îi porți numele. La mulți ani binecuvântați, de ziua numelui sfânt!

Fii cu brațele deschise pentru ca sfântul al cărui nume îl porți să îți ofere mereu cadouri precum iubirea, sănătatea, norocul și fericirea. Să trăiești minunat cu numele!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Să fii în inima și în mintea celor dragi precum Sf. Nicolae, cel care îi bucură pe toți și cel care este așteptat mereu, cu nerăbdare. Ești cadoul din viața celor care te cunosc. La mulți ani de ziua numelui!

Citește și: La ce oră vine Moș Nicolae? Tradiții pentru această mare sărbătoare

cadouri impachetate frumos funda mesaj sf nicolae

La multi ani, Nicolae și Nicoleta!

[Sursa foto: istockphotos]

La mulți ani, sărbătorita/ul zilei.

Sper că moș Nicole ți-a lăsat în ghete ce daruri ai visat, cel puțin la fel de prețioase ca numele pe care Sf. Nicolae ți l-a oferit! Să ai zâmbetul până la urechi azi, pentru că ești celebrat într-o zi sfântă!

Ai fost iubit încă din primele clipe ale vieții, când numele ți-a fost predestinat, iar părinții l-au îmbrățișat. Sf. Nicolae al cărui nume îl porți să te binecuvânteze la orice pas, orice gând și orice faptă. La mulți ani!

Să ai parte de tot ce este luminat în viață. Numele de sfânt pe care îl ai să te îndrume spre fapte mărețe, iar minunile să te înconjoare. La mulți ani, de Sf. Nicolae.

Moș Nicolae aduce daruri în ghete, iar Sf. Nicolae te-a adus în viața noastră. La mulți ani de ziua numelui, minune! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si