Pe data de 1 Decembrie 2023 sărbătorim Ziua Națională a României, care marchează un moment important în istoria țării noastre. În anul 1918, la Alba Iulia, a avut loc Marea Adunare, unde a fost votată unirea Transilvaniei cu România, fiind astfel consfințită România Mare. A fost adoptată rezoluția care atestă unirea tuturor românilor.

Sărbătoarea are loc anual în aceeași zi, iar anul acesta 1 Decembrie pică într-o vineri.

Cu ocazia acestei zile, angajații români au liber de la muncă.

În cele ce urmează v-am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pe care le puteți spune apropiaților de Ziua Națională a României.

steagul romaniei arborat in București pe 1 decembrie de ziua nationala a romaniei

Pe data de 1 Decembrie 2023 sărbătorim Ziua Națională a României, care marchează un moment important în istoria țării noastre.

[Sursa foto: iStock]

Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări de 1 Decembrie, Ziua Națională a României

„În această zi de sărbătoare, să dăm mână cu mână, cei cu inima română! Fie ca această zi sfântă să ne unească ca frați! La mulți ani, România! La mulți ani, români!

„La mulți ani, române! Să fii bun în ceea ce faci și să fii întotdeauna mândru că ești român! Eu îți transmit un călduros și sincer La mulți ani!”

Citește și: Cum va fi vremea pe 1 Decembrie 2023, la parada militară din București?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În fiecare an ne amintim, pe 1 Decembrie, ce țară frumoasă avem. Fie ca noi, românii, să fim mai voioși și mai buni cu fiecare an ce trece și să ne cunoaștem valoarea adevărată! La mulți ani!”

„La mulți ani tuturor! Fie ca această zi de sărbătoare să ne inunde sufletul cu bucurie și fericire, iar toate problemele noastre să dispară. La mulți ani!”

„Cu ocazia acestei sărbători importante eu vă urez tuturor să aveți parte de o viață frumoasă, iar anul nou să vă găsească iubitori și sinceri! La mulți ani, dragi români!”

steagul romaniei de 1 decembrie ziua nationala a romaniei

Pe 1 Decembrie, la București, dar și în alte mari orașe din România, se organizează parada militară de Ziua Națională a României.

[Sursa foto: Unsplash]

„De ziua noastră să încercăm să fim mai buni și mai grijulii cu cei de lângă noi. Această zi sfântă este despre iubire, empatie și respect. Vă urez tuturor să aveți parte de o zi incredibilă la fel ca voi, dragi români!”

„Felicitări, dragi români! Să aveți parte de o viață frumoasă și bogată, iar iubirea să vă urmărească oriunde v-ați afla! Să aveți o zi superbă!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„La mulți ani, români credincioși! Astăzi, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, vreau să vă urez cele mai sincere gânduri! Fie ca bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletele voastre!”

Citește și: La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! Cele mai frumoase mesaje de 1 Decembrie 2023 pentru români, de Ziua Națională a României

„În această zi să ne așezăm la masă și să ciocnim un pahar în cinstea faptului că suntem români și suntem liberi! Astăzi vă doresc succese infinite și dragoste, oriunde v-ați

afla în această lume!”

„În această zi de sărbătoare să fiți mai buni și mai voioși, iar Domnul să vă aibă în pace. Să vă iubiți părinții și frații așa cum și Dumnezeu ne iubește pe noi, români de pretutindeni! La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si