La mulți ani, România!  Pe 1 Decembrie 2022 se sărbătoreşte Ziua Naţională a României. Iată o serie de mesaje, citate şi imagini pe toţi românii pe care le puteţi folosi în această zi pe reţelele de socializare: La mulţi ani, români! La mulţi ani, România! 

Mesaje frumoase cu La mulţi ani, România! Urări de 1 Decembrie 2022

La mulți ani, România, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

La mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc România!Daca te-ai prins în hora, joacă pana la capăt. La mulți ani române, la mulți ani România!

1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți romanii. Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui român deosebit. La Mulți Ani și petrecere frumoasa de Ziua Națională!

Citeste si: De ce a fost aleasă data de 1 decembrie să fie Ziua Națională a României

Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani!

Hai sa dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească.

La mulți ani Române!

La mulți ani români, oriunde v-ați afla!

La mulți ani România! La mulți ani prieteni! La mulți ani români de pretutindeni!

Felicitări pentru toate succesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat, La mulți ani!

Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani!

Hai sa dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De 1 Decembrie sărbătorim România. Să închinăm un pahar de Jidvei, un vin din inima Transilvaniei, în cinstea tuturor românilor. La mulți ani România! 

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României vă doresc distracție plăcută și să vă bucurați că sunteți români. La Mulți Ani plini de realizări!

Ne face deosebita plăcere să colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați români. La Mulți Ani încununați de succes și prosperitate.

Cu ocazia Zilei Naționale dorim să vă felicităm pentru profesionalismul dumneavoastră și să vă transmitem cele mai sincere urări de bine.

Cu români de excepție ca tine țara noastră este mai bogată și mai respectată. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni și mai puternici. Îți mulțumim și îți urăm un sincer La Mulți Ani!

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem ”La mulți ani!”

De 1 Decembrie vreau să-ți urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

Hai sa dam mână cu mână, cei cu inima româna, iar urarea să unească, toată suflarea românească. La mulți ani, române! la mulți ani România!

La mulți ani România! La mulți ani prieteni! La mulți ani români de pretutindeni!

Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

La mulți ani României, tuturor românilor și celor ce simt si gândesc românește!

Dacă te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulți ani române, La mulți ani România!

De când se știe, romanul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim patria și s-o respectam. La mulți ani române, fii mândru de țara ta!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 1 Decembrie. Vești bune pentru o zodie, își găsește jumătatea de 1 Decembrie

La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră să fim frați adevărați!

În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulți ani!

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!

De 1 Decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Citate de 1 Decembrie 2022

Unicul dor al vietii mele e sa-mi vad natiunea mea fericita, pentru care dupa puteri am si lucrat pana acuma.- Avram Iancu

Opune-te numai celor care siluiesc vointa poporului roman. Opozitia fata de eforturile altor patrioti romani este o irosire de energie. – Ion Ratiu

Iubita mea se cheama Romania!- George Calinescu

Copiii si tinerii tarii au astazi o viata fara granite. In fata computerelor sau calatorind pe cinci continente, fara niciun complex de inferioritate, ei sunt acea parte a Romaniei care ne asaza la nivel de egalitate cu orice alta tara a lumii. – Regele Mihai

Romania este patria mea, restul sunt doar tari.- Octavian Paler

Mai sunt multe de facut in Romania. Daca aceste locuri dispar, ar fi un rechizitoriu pentru o lume care si-a pierdut sufletul. — Printul Charles

Citește și: Calendar ortodox decembrie 2022: Sărbătorile legale din această lună


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si