De Sfântul Valentin, trebuie să le urezi “La mulți ani!” celor dragi într-un mod original. Felicitările reprezintă modul ideal de a-ți declara sentimentele pentru persoanele importante din viața ta.

Fă-ți sufletul pereche fericit de Sfântul Valentin mai ales dacă își celebrează onomastica. Transmite-le persoanelor dragi cele mai frumoase gânduri de Sfântul Valentin.

Iată o serie de mesaje, urări și felicitări de „La mulți ani!” pentru Valentin și Valentina!

Totuși, unii oameni sunt induși în eroare și cred că urările de „La mulți ani!” de Sfântul Valentin ar trebui să se facă tot pe data de 14 februarie, însă acestea se fac pe data de 16 februarie.

Cele mai frumoase mesaje și urări pentru cei ce își serbează onomastica de Sfântul Valentin

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne!

Un trandafir frumos, mereu îşi schimbă faţa, dar o prietenă adevărată rămâne toată viaţa. La mulţi anişori, Valentina!

Să poţi plânge când eşti fericit, să poţi iubi când nu eşti iubit, să poţi visa la nesfârşit, să poţi zbura când eşti închis, să poţi să speri când n-ai nimic.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Scumpă Valentina, îţi doresc să îţi sărbătoreşti ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire şi de privirile pline de iubire ale celor dragi ţie! La mulţi ani!

La mulți ani Valentina și Valentin. Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Valentin
La mulți ani Valentina și Valentin. Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Valentin

Surpinde-ți prietenii și persoanele dragi ție care poartă numele de Valentin sau Valentina, cu un mesaj deosebit. 

Citeste si: Calendarul Ortodox 16 februarie. Sărbătoare mare mâine! Doi sfinți importanți sunt sărbătoriți

Mesaje de „La mulți ani!” pentru Valentin și Valentina

Visele şi speranţele de azi să devină realitate, orice cădere să fie un pas înainte, iar gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La mulţi ani, Valentin/Valentina!

De Sfântul Valentin, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în aceste clipe speciale. La mulţi ani!

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Sfantul Valentin caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Îti urez din tot sufletul mult noroc si multa iubire, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari din partea mea de Sfantul Valentin!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti cei din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani!

Citeste si: Moşii de iarnă 2021: Pe ce dată se face pomenirea morţilor şi ce alimente se împart în Sâmbăta Morţilor?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si