30 de zile de lacrimi. Chipul senin al Anei Maria Rosa ascunde sufletul zbuciumat de durere al fiicei care si-a pierdut tatal mult prea devreme.

La 17 ani, fata lui Aurelian Preda incearca sa isi gaseasca puterea de a merge mai departe.

"Pierderea tatalui meu m-a afectat foarte tare, ma abtin sa nu plang pentru ca imi este foarte greu. Il simt pe tata aici si sunt sigura ca etse cu noi si are grija de mine", povesteste tanara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

I-a stat alaturi cu sufletul ei de copil pana in ultima clipa. I-a admirat taria in lupta cu boala. Stia ca tatal ei a fost inainte de toate un artist. Aurelian Preda a urcat pe scena chiar si in ultima clipa. Cu doua zile inainte de a muri a cantat la o nunta.

"Singurul lucru care ma linisteste atunci cand plang este ca stiu ca este bine unde este, ca Dumnezeu il iubeste", mai spune fata.

Destinul a vrut sa ii desparta. Ana Maria Rosa avea o relatie speciala cu tatal sau. Nu se sfia sa i se destanuie:" In fata lui tati m-am descarcat, el a fost mereu langa mine, a fost si prieten si profesor, iar poate mi-as fi dorit sa il am mai mult timp langa mine, insa nu a fost sa fie".

Acum fiica are o misiune: sa duca renumele tatalui mai departe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si