In varsta de 42 de ani, Angelica s-a alatura grupului de 17 persoane care a plecat de la Timisoara la Bucuresti pentru a participa la proteste.

Ea s-a asezat in primul rand, cu un banner pe care era scris "Timisoara sustine diaspora". Nicio clipa ca nu s-a gandit ca se va ajunge la violente.

Femeia spune ca in jurul orei 17:00 lucrurile au degenerat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Prima data au dat cu acele sprayuri. Le-am spus jandarmilor ca sunt imuna la chestia asta, iar asta i-a intaratat. M-a lovit cu pumnul in cap, iar eu am ripostat. Mi-au spus ca am venit sa fac scandal, ca sunt din diaspora. Noroc ca am avut geanta pe spate, ca mi-a aparat ceafa. M-am pus ca teastoasa, mi-am aparat capul si fata cat s-a putut. Ei ma loveau si ma injurau.

In final am primit un jet de gaz, de atunci nu mai stiu ce s-a intamplat. M-am trezit dupa jumatate de ora in ambulanta SMURD”, a declarat Angela Troia.

Femeia s-a intors acasa, la Timisoara, cu mai multe rani.

“Am traumatisme multiple. Am retina de la ochiul stang afectata. Practic nu vad nimic cu ochiul stang. Plus cu urechea dreapta nu prea aud. Ma misc ca un robot, am dureri cand intorc gatul. Nu am leziuni pe creier”, a mai spus Angela Troia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si