Imaginile au fost publicate de jurnalistul Catalin Tolontan pe blogul sau. Sportivii sustin ca hainele au calitate indoielnica si ca nu par echipamente originale, deoarece se „comporta ca un fake, ca unul contrafacut”.

Piciorul i s-a inbastrit de la trening. Sursa foto: tolo.ro
Piciorul i s-a inbastrit de la trening. Sursa foto: tolo.ro

Romania nu este singurul lot care are probleme cu echipamentul. Sportivii nostri spun ca si participantilor din alte loturi li s-a întamplat sa li se rupa pantalonii cu care intra la antrenamente.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“Uitati cum sta treaba! Noi suntem de o viata în sport. Acest echipament pe care-l purtam nu pare un echipament original! Se comporta ca un fake, ca unul contrafacut”, a spus un sportiv roman, a declarat pentrun tolo.ro un sportiv roman din lotul Romaniei, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Sursa foto: tolo.ro
Sursa foto: tolo.ro

Alin Petrache, seful Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, spune ca nu are cum sa ajute sportivii nemultumiti.

“Cu ce sa-i ajut? Acesta e lucrul cu care ne confruntam. Sistemul de licitatii publice descurajeaza negocierile. Te poti trezi cu orice firma”, le-a spus jurnalistilor Alin Petrache, seful Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si