Justitia e oarba la durerea mamelor. Cel care le-a ucis copiii nu e dupa gratii, ci la o aruncatura de bat de ele. Din cauza unui viciu de procedura, Ivanciu Corcioveiu e, fericit, acasa: s-a casatorit de curand si va deveni tata.

Mai bine de jumatate de an a trecut de cand inconstienta l-a facut sa urce, fara permis, la volan si sa goneasca, spun martorii, cu peste 200 la ora.
A lovit in plin 2 copii si a dat bir cu fugitii in Italia. Ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, tanarul isi continua viata, in libertate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In vreme ce femeile se topesc de dorul copiilor, Corcioveiu e cercetat sub control judiciar. In tot acest timp, ancheta scoate la iveala detalii tulburatoare despre el: cu cateva luni inainte de tragedie, tanarul ar fi comis un alt accident. Ar fi scapat basma curata, ajutat de un politist.

„In data de 20.06, desi nu detinea permis de conducere a condus un autoturism pe drumurile publice.
A derapat si s-a rasturnat intr-un sant colector la aceeasi data, inculpatul Corcioveiu, prin constrangere si amenintare a incercat sa determine o martora sa nu dea declaratii in cauza, cu privire la accidentul in care a fost implicat”
, a declarat Cristina Margarit- procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Tg. Bujor.

In cele din urma, politistul a fost pus la comanda sefului Politiei Galati, iar acum agentul care l-a "acoperit" pe Corcioveiu face de serviciu la poarta institutiei.

Urmatorul termen in proces are loc peste cateva zile. Daca va fi gasit vinovat, tanarul risca ani multi de inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si