La aproape trei ani distanţă de la moartea lui Bogdan Medrea, o nouă nenorocire s-a abăutut asupra familiei. Tatăl regretatului arbitru a murit în cursul zilei de vineri. Octavian Medrea era consilier local în comuna Măciuca. Un infarct i-a fost, din păcate, fatal.

Anunţul trist a fost făcut de primarul comunei Măciuca.

„Am primit cu mare tristeţe vestea decesului lui Octavian Medrea chiar în timpul şedinţei de astăzi a Consilului Local. Acesta a trecut la cele veşnice la nici trei ani de la moartea fiului său, Bogdan, de la a cărui dispariţie subită a fost doarte marcat. Octavian Medrea a fost un om deosebit, dedicat sută la sută comunei şi mai mereu aproape de cetăţeni, în toţi anii în care a îndeplinit funcţia de consilier local.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu toţii regretăm din suflet trecerea sa în nefiinţă şi sunrem alături de familia îndoliată, căreia îi adresăm sincere condoleanţe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a spus primarul comunei Măciuca, Mugur Mărcoianu.

Bogdan Medrea a murit fulgerător pe 27 ianuarie 2016. Fostul arbitru avea 44 de ani şi era internat la un spital din Bucureşti, însă nu a putut trece peste un atac celebral pe care l-a suferit.

Totul a pornit de la o răceală care a evoluat neaşteptat.

Bogdan Medrea era căsătorit şi avea un băieţel de 5 ani. Fostul arbitru era şi preşedinte la CSM Rîmnicu Vîlcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si