Close sidebar
Close sidebar

La trei ani dupa ce autoritatile au declarat-o oficial moarta, Elodia a fost trecuta in documente oficiale de Cristian Cioaca, cel considerat ucigasul ei!

Disparitia avocatei Elodia Ghinescu naste inca o multime de speculatii din partea celor care au urmarit desfasurarea televizata a celebrului caz.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Vara lui 2014 s-a dovedit neagra pentru Cristian Cioaca, politistul pitestean fiind condamnat definitiv la 15 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, disparuta de acasa in seara zilei de 29 august 2007. In ciuda faptului ca procurorii nu au gasit cadavrul avocatei, prilej pentru o multime de speculatii televizate, Elodia a fost declarata oficial moarta, de catre autoritati, in noiembrie 2011, procedura de judecare a politistului acuzat accelerandu-se dupa aceasta decizie.

Si totusi, la 3 ani de la consemnarea decesului Elodiei in acte, Cristian Cioaca nu si-a uitat fosta consoarta, trecand-o in ultimul document oficial pe care l-a completat, inainte de intrarea in detentie! Pe 23 aprilie 2014, cu cateva saptamani inainte de incarcerare, Cioaca si-a scris numele fostei sotii in ultima declaratie de avere, recunoscand ca aceasta detine 50% din garsoniera familiei din Brasov, cealalalta jumatate fiind in continuare, la vremea aceea, in proprietatea lui.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI