A trecut un an de la moartea lui Dan Condrea iar procesul care ar trebui sa gaseasca vinovatii in scandalul biocidelor nu a inceput propriuzis. Deocamdata au fost pusi sub acuzare doar doi oameni: Flori Dinu – director general Hexi Pharma si Mihail Leva – director de productie.

In acest timp, operatiunile companiei Hexi Pharma au fost blocate de catre judecatori, insa cu cateva exceptii.

Luna trecuta, reprezentantul legal al Hexi Pharma a solicitat permisiunea de a vinde mai multe produse, unele dintre ele fiind materie prima pentru fabricarea biocidelor. Mai exact, Hexi Pharma a vandut catre concurenta o serie de substante precum Trilon B (peste 3 tone, la pretul de 7,5 lei/kg) sau Luntensol AO7 (774 kg, la pretul de 1,60 lei/kg) precum ai 7.000 de pulverizatoare de 1 litru, la 1 leu/bucata.

Este prima tranzactie pe care Hexi o face de la instituirea sechestrului de catre procurori. Banii pe care Hexi ii va primi vor fi virati insa in conturile care sunt deja sechestrate, acestea neputand fi accesate de catre firma. „Interzice inculpatei accesul sau folisrea sumelor obtinute din aceste vanzari, urmand ca la primul termen de judecata sa faca dovada vanzarii acelor produse si a pretului obtinut in conditiile mai sus mentionate”, se arata in hotararea judecatorilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si