Este scandal în mediul academic după ce asupra sociologului și profesorului Alfred Bulai au fost aduse acuzații de hărțuire sexuală. Mai multe foste studente au mărturisit comportamentul pe care Alfred Bulai îl avea față de ele la cursuri și la pregătire. Alfred Bulai este cercetat pentru infracţiunea de folosire a funcției în scop sexual.

Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală. Fostă studentă: "Spunea că femeile la 24 de ani sunt expirate"

Mai multe studente i-au adus acuzații de hărțuire sexuală lui Alfred Bulai, celebru sociolog, analist politic și profesor în cadrul Școlii de Studii Politice și Administrative din București. Fostele sale studente au mărturisit îngrozite despre cum acesta le trata.

Fostele studente au declarat că au avut nevoie de terapie pentru a se vindeca de traumele produse de sociolog.

Citește și: „Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

" Erau destul de multe discuții legate de dinamica de gen, replici și încerca să mereu să aibă aceste comentarii.

Îmi amintesc și un proces de la un examen în care a discutat despre sâni care sunt un simbol de status.

Erau comentarii care nu-și aveau locul într-un mediu educațional din partea unui profesor, în orice context s-ar găsi, indiferent de vârstă, dar mai ales faptul că discutăm de tinere studente, de cât aveam 19-20 de ani.

Îmi spunea că femeile la 24 de ani sunt expirate şi că trebuie să te gândeşti ce vrei să faci, că ar trebui să faci copii, că femeile sigur vor să facă copii.

Am avut probleme cu încrederea în mine şi am mers la terapie şi la psihiatru pentru un diagnostic şi am făcut un an de terapie doar discutând despre viaţa mea profesională şi despre încrederea mea în mine", a declarat o fostă studentă despre abuzurile la care era supusă de Alfred Bulai, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Citește și: VIDEO Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală. Mărturiile șocante ale studentelor, traumatizate de propunerile profesorului "Te dezbraci?"

Alfred Bulai neagă acuzațiile care îi sunt aduse. Conducerea SNSPA a cerut retragerea profesorului Alfred Bulai din poziția de director al Departamentului de Sociologie. Autoritățile au fost deschis un dosar penal pentru "folosirea funcţiei în scop sexual".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si