Un localnic se afla în zonă și a fost martor la întreaga scenă. El a intervenit și a reușit să-i scoată pe micuți, care au fost transportați la spital.

Doi copii au căzut în apa unui lac înghețat din Argeș

Când au ajuns pompierii la fața locului, copiii erau deja scoși de un localnic, ei fiind în stare conștientă.

Totul s-a întâmplat în localitatea Oarja, din județul Argeș.

Citește și: Copil înecat în piscina hotelului

Cei doi copii, ambii având vârsta de 14 ani au fost scoși la timp din apa înghețată. Unul s-a deplasat singur la domiciliu, în timp ce celălalt copil a fost dus de către localnic.

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort în râul Olănești

Un bărbat de 55 de ani a fost scos mort din apa râului Olănești, miercuri seară, iar un alt bărbat a fost găsit mort în lacul Palanca, unde s-a deschis dosar penal.

Citește și: VIDEO- Un copil de trei ani a decedat după ce s-a înecat într-o piscină din România

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Echipa de căutare/salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați în data de 08.02.2023, la ora 23.00, pentru scoaterea unui bărbat decedat din apa râului Olănești.

În urma identificării, s-a constatat că acesta avea vârsta de 55 de ani fiind găsit plutind, în albia râului Olănești”,  informează ISU Vâlcea.

Un alt bărbat a fost găsit mort în lacul Palanca

„Acesta a fost adus la mal de către angajații ISU, după care afost predat organelor abilitate, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul”,  se mai arată în comunicatul citat.

Citește și: Un bărbat a murit după ce a încercat să traverseze pe jos râul Bistrița

Pompierii băcăuani au fost solictați să intervină, tot noaptea trecută, pentru a soate o persoană care era căzută în lacul din comuna Palanca.
12 pompieri au intervenit cu două bărci din dotarea detașamentului de la Bacău și Moinești.

"Persoana a fost găsită decedată, a fost scoasă din lac şi predată echipajului de poliţie", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si