În locuință se afla un copil de 1 an și trei luni și mama sa în vârstă de 27 de ani.

Explozie într-un bloc de locuinţe din Deva

Acumulare de gaze şi explozie, la bloc, etajul 9. În apartament se afla mama în vârstă de 27 ani şi un copil minor. SMURD şi ISU la faţa locului. Nu este necesara evacuarea blocului”, a transmis ISU Hunedoara.

Citeste si: China închide un oraș cu 13 milioane de locuitori, după ce au fost descoperite 18 persoane infectate cu Covid-19

”Ambele victime sunt conştiente, cooperante, dar în stare de şoc. Primesc îngrijiri medicale. Copilul minor este o fetiţă de 1 an şi 3 luni ce prezintă arsuri minore la nivelul feţei. Mama este rănită având arsuri în urma exploziei. Explozia nu a fost urmată de incendiu si s-a produs ca urmare a unei acumulari de gaze in bucătăria imobilului”, mai transmite ISU Hunedoara.

Explozie într-un bloc de locuințe din Turceni

În urma exploziei, trei copii și trei adulți au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit ISU Gorj, toate victimele "sunt constiente cooperante, copiii prezintă mici excoriatii".

Citeste si: Alerte cu bombă la Aeroport, Parlament, Guvern și alte instituții din Republica Moldova

Se pare că explozia ar fi avut loc în urma unei discuții între soți.

”Explozia a fost în cameră. Aragazul este la bucătărie. Camera garsonierei a fost distrusă, nu bucătăria. El a dat foc la ceva.

Nu a spus la ce, dar a explodat, geamurile s-au spart, totul e distrus. Nici autoritățile nu și-au dat seama ce a explodat”, a declarat unul dintre oamenii aflați în zonă în timpul evenimentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si