Un incident teribil a avut loc joi, în jurul orei 20:00, în Brăila! Un adolescent de 17 ani ar fi fost atacat de altul în vârstă de 15 ani cu o macetă, în apropierea unui parc, informează Observator.

Adolescentul a fost operat după atac

Imediat după atacul neașteptat, individul periculos s-ar fi făcut nevăzut. În tot acest timp, trecătorii au rămas șocați când l-au descoperit pe tânăr întins pe jos.

Medicii ajunși la fața locului i-au acordat primul ajutor, iar mai apoi l-au transportat pe adolescent la spital, acolo unde a intrat deja în operație.

"Aseară, 2 mai a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost lovit cu un obiect înțepător de un alt bărbat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele cercetări rezultând faptul că un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Brăila, în timp ce se afla pe strada Pietății, alături de un grup de prieteni, ar fi fost lovit în zona feței cu un obiect înțepător-tăietor de către o persoană necunoscută care se afla în trecere. În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a tânărului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au procedat la căutarea persoanei în cauză, la scurt timp fiind identificat și depistat, un tânăr de 15 ani, din Brăila, bănuit de comiterea faptei”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Lovit macetă Brăila

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie în Buzău! Femeie de 75 de ani, ucisă de un vecin, sub ochii soţului ei imobilizat în scaun cu rotile

Ce pedeapsă a primit agresorul?

La scurt timp, poliţiştii au reuşit să îl prindă şi pe atacator, pe care l-au dus direct la secție pentru a fi audiat. Acesta a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

Lovit macetă Brăila

Imagine reprezentativă pentru o persoană încătușată.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ireal ce a putut face o mamă din Bihor, după ce și-a ucis fiul! Femeia a sunat la 112, dar nu pentru a se preda. Polițiștii au descoperit imediat adevărul

De asemenea, tânărului i-a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si