Mai mulți participanți la trafic au fost la un pas de tragedie, pe DN6. De pe versanți au căzut mai multe pietre, care s-au prăbușit pe șosea, iar viața oamenilor a fost pusă în pericol.

Potrivit primelor informații, precipitațiile puternice din ultimele ore au condus la desprinderea pietrelor de pe versanți.

Citește și: VIDEO „Ce, mă?! Niciodată!” Un nou scandal exploziv la „Casa iubirii”! Roberta a făcut publice informații controversate despre Virginia! O fostă concurentă este motivul disputei

La un pas de tragedie, pe DN6!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

La un pas de tragedie, pe DN6

Persoanele care s-au deplasat în această dimineață pe DN6, între Severin și Orșova, au fost la un pas de tragedie. Mai multe pietre s-au deprins de pe versanți, prăbușindu-se pe șosea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Un șofer a mărturisit că peste camionul pe care îl conducea s-a prăbușit un sac de pietre. Acesta a spus că sperietura l-a îndemnat să pună frână și să nu tragă de volan, pentru a nu provoca altă tragedie. Șoferul a spus că dacă pietrele ar fi căzut pe cabină, l-ar fi putut strivi.

DRDP Craiova a declarat că versantul este protejat cu beton, tip torcret, iar pietrele au fost antrenate de formarea unui torent. 

Citește și: VIDEO Un tânăr de 19 ani a fost lovit de un taximetrist chiar pe petrecere de pietoni! Imaginile au fost surprinse de camera de bord

La un pas de tragedie, pe DN6!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Update: Începând cu ora 10¹⁵ circulația rutieră a revenit la normal. Circulația rutieră este blocată pe DN 6, între Severin și Orșova! Din cauza precipitațiilor din ultimele ore s-au înregistrat căderi de pietre pe partea carosabilă fapt ce a dus la blocarea circulației rutiere pe DN 6, zona Varciorova.

SDN Orșova intervine pentru eliberarea drumului și reluarea circulației în cel mai scurt timp posibil. Menționăm faptul că în zona unde au avut loc aceste căderi de pietre versantul este protejat cu beton, tip torcret, pietrele au fost antrenate de formarea unui torent, a transmis DRDP Craiova pe pagina de Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si