Nava venea, în această dimineață, din Turcia. Aceasta era încărcată cu 5.000 de tone de minereu și trebuia să ajungă în Portul Galați.
Autoritatea Navală a declanșat o anchetă, iar din primele cercetări reiese că ar fi fost vorba de o defecțiune tehnică. Nu au fost înregistrate victime în urma accidentului.

Citește și: Accident între un tramvai și un autobuz, în Timișoara

„A fost ancorat în rada portului Tulcea de la mila marină 36, unde a fost reținută de Căpitănia Zonală Tulcea pentru cercetări și inspecții de clasă, reconfirmarea clasei având în vedere această eșuare”, a declarat Petrică Rade, purtătorul de cuvânt al Căpităniei Zonale Tulcea, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Accident naval pe braţul Sulina. O persoană a fost rănită

Accident naval pe braţul Sulina. O persoană a fost rănită

Un accident naval a avut loc în această dimineață pe brațul Sulina. La momentul de față, trei subofiţeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan intervin cu o ambarcaţiune IB 5. Accidentul s-a produs în zona milei 17.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Un tren de pasageri care evacua refugiaţii din Ucraina a fost atacat, iar conductorul a fost ucis

În momentul sosirii echipajului de pompieri, două persoane se aflau pe malul braţului Sulina, iar una dintre acestea avea leziuni la nivelul capului.

Citește și:  Imagini revoltătoare la un spital din Sălaj! Un șoarece a fost suprins de camera de filmat în mobilierul unei secții de pediatrie. DSP a deschis o anchetă

Pompierii tulceni i-au acordat asistenţă medicală de urgenţă, au asigurat ambarcaţiunea în care cele două persoane se aflau şi urmează ca persoana rănită să fie predată unui echipaj medical naval.

Citește și: Dosar penal in rem în cazul celor două catastrofe aviatice în care au murit 8 militari

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si