Close sidebar
Close sidebar

La un pas sa fie omorata in bataie de sot pentru ca a primit Like pe Facebook. Cazul acestei tinere este cutremurator

O tanara in varsta de 21 de ani a fost la un pas sa fie omorata in bataie de catre sotul ei pentru ca a primit prea multe like-uri la pozele postate pe Facebook.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cazul Adolfinei Camelli pare ireal. Tanara de 21 de ani are nevoie de reconstructie faciala, dupa ce sotul ei i-a dat cate un pumn in fata pentru fiecare like pe care l-a primit la fotografiile postate pe Facebook.

Pedro (32 de ani). sotul Adolfinei, este un barbat extrem de gelos si posesiv, iar bataile in familia lor erau la ordinea zilei.
Dupa ultima bataie incasata, care a lasat-o desfigurata, tanara de 21 de ani si-a facut curaj si si-a reclamat sotul.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Ii controla conturile de pe retelele de socializare, mesajele, fotografiile, iar pentru fiecare like pe care sotia sa il primea, barbatul o batea crunt deoarece credea ca il inseala cu toti cei care ii apreciau postarile de pe Facebook", a declarat avocatul tinerei, potrivit Daily Mail.

Barbatul risca acum pana la 30 de ani pentru fapta sa. Adolfina urmeaza sa fie supusa mai multor interventii chirurgicale pentru refacerea faciala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI