Andrei Popescu a fost dat dispărut de familia sa, după o ceartă cu mama sa. Tânărul a plecat pe data de 21 noiembrie de acasă, iar mai apoi nu a mai revenit. 

Andrei a fost dat în urmărire națională

Disperați de situație, părinții au cerut ajutor la 112, iar tatăl lui Andrei a postat pe pagina de Facebook un mesaj, în speranța că poate fiul său se va reîntoarce acasă teafăr.

„Băiatul meu, Andrei Matei Popescu, a dispărut de acasă de 24 de ore în urma unei discuții aprinse cu mama lui. Vă rog din inimă, sunați la 112 Vă rog să mă ajutați!”, a transmis miercuri Matei Popescu.

Andrei Popescu mort Jiu

Tatăl lui Andrei l-a recunoscut pe Andrei, după ce scafandri l-au găsit mort în râul Jiu.

[Sursa foto: Facebook]

”Tată, dacă vezi mesajul ăsta, întoarce-te acasă pentru că nimeni nu îți va face nimic, ștergem cu buretele și mergem înainte. Nu o să se întâmple absolut nimic. Toată lumea te caută. Vino acasă, eu te-am iertat în secunda 1. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Hai să facem să fie bine că altfel nu avem nicio soartă fără tine”,  a mai transmis tatăl lui Andrei,  potrivit Observatornews.ro. 

Citește și: Brăileanu Rebeca Denisa, o minoră de 14 ani, a dispărut din Alba. Persoanele care o văd sunt rugate să sune la numărul de urgență 112

Trupul lui Andrei a fost descoperit în apele Jiului

Polițiștii l-au căutat atât în proximitatea locuinței, cât și în parcuri și pe malul râului Jiu. Andrei a fost chiar dat în urmărire națională. Pe data de 24 însă, polițiști din cadrul I.P.J. Gorj și scafandri din cadrul Salvamont Gorj au reluat căutările în râul Jiu, acolo unde au folosit o aparatură specială, respectiv un dispozitiv de detecție a amprentei umane.

Ei au găsit în cele din urmă un hanorac pe care tatăl l-a recunoscut ca fiind al fiului său. La scurt timp, echipa a găsit și trupul lui Andrei. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cel mai probabil acesta s-a sinucis, pe corpul său nefiind găsite semne vitale. Acum, trupul său a fost dus la necropsie. 

”La fața locului a fost prezent și un echipaj medical care a constatat decesul minorului, cadavrul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.  În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.  În continuare se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii decesului ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Tânăr mort râul Jiu

Andrei Popescu a fost găsit în râul Jiu, după ce a fost dat dispărut.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Un adolescent de 16 ani, dispărut după ce a plecat la pescuit, a fost găsit mort în lacul Zetea

Scena, locul în care Andrei se simțea cel mai bine

Acum, părinții și cei apropiați lui Andrei se pregătesc de înmormântare, deși nu le vine să creadă că tânărul nu mai este în viață. Ei au postat și pe Facebook mesaje de condoleanțe, unde îl descriu pe adolescent ca având un suflet extrem de bun.

”Nu am cuvinte…deloc. Acum mult timp, îmi aduc aminte că am interacționat cu Andrei, am făcut “echipă” să găsim familii pentru câțiva pisoiași. Unul era preferatul lui, spera din suflet să nu fie adoptat, pentru că se atașase de el, însă a avut primul cerere de adopție și cu toate astea, l-a dat din inima si s-a bucurat pentru el. Un băiat bun la suflet, talentat si cu mult bun simț! Popescu Matei vă doresc multă putere să treceți cu bine peste tot! Odihnește-te în pace, Andrei Popescu! Ești un înger!”, a scris o apropiată a familiei.

Tănăr mort Jiu

Andrei Popescu a fost găsit fără suflare în râul Jiu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Melinda, fata dispărută și găsită în casa unui bărbat, analizată de psihologi. Verdictul este extrem de dur: "Niciun copil la 13 ani nu se îndepărtează de casă degeaba"

În luna octombrie, tatăl lui Andrei îl lăuda pe acesta, spunând că îl face extrem de mândru. Tânărul era extrem de pasionat de muzică și mereu îi încânta pe toți din jur cu vocea sa.

”Tată, le ai pe toate, mândru de tine băiatul meu! Rapp on stage”, a transmis Matei Popescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si