Adolescenta de 15 ani a petrecut Revelionul alături de familie și prieteni și a primit urătorii. Tânăra a fost așteptată de mai multe surprize din partea prietenilor și a familiei, însă a primit cadouri și de la vecini, care au așteptat-o cu brațele deschise acasă.

Citește și: Alexia, fata rănită în accidentul de la Pașcani, a oferit primele declarații: ,,Sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede''

Tânăra a fost externată după două săptămâni de la tragicul accident. Colegii din ansamblul folcloric au mers la ea cu un moment artistic și s-au bucurat de focul de artificii și puțină șampanie. Alexia a reușit să miște, înaite de externare, degetele de la mâna dreaptă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Cum arată acum Alexia, fata care și-a pierdut ambele mâini în accidentul din Pașcani

Alexia, fata rănită în accidentul de la Pașcani, a oferit primele declarații: ,,Sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede''

Alexia, tânăra de 15 ani care a fost grav rănită în accidentul de autocar de la Pașcani, a fost externată, la două săptămâni de spitalizare și șapte operații.

„Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum și sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine. Doamne ajută să fiu bine, să fiu alături de cei dragi și abia aștept să-mi văd prietenii. Am emoții și știu că acasă o să fie cel mai bine.

Citește și: Ultimul mesaj al părinților lui Andrei, tânărul de 19 de ani care s-a stins din viață în accidentul din Sibiu: „Te vom iubi mereu”

Ce-a trecut a fost, dar acum trebuie să văd ce va fi și trebuie să am o gândire pozitivă ca să pot să trec peste astea cu bine.”, au fost declarațiile fetei înainte să ajungă acasă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si