Close sidebar
Close sidebar

Lamborghini Diablo, masina violet aparuta intr-un celebru videoclip din 1996, a fost scoasa la vanzare!

Lamborghini Diablo, masina condusa de cantaretul britanic Jay Kay, solistul trupei Jamiroquai, in videoclipul hitului „Cosmic Girl” filmat in 1996, a fost scoasa la vanzare in Marea Britanie.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Masina este scoasa la nacare la pretul de 549.995 de lire sterline, un pret dublu fata de cel cerut pentru un Lamborghini Diablo standard, noteaza Daily Mail. Masina a fost scoasa la licitatie pe site-ul AutoTrader.co.uk.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Videclipul realizat in 1996 este considerat unul dintre cele mai iconice clipuri muzicale ale tuturor timpurilor, in care au aparut editia limitata a masinii Viola Metallic Lamborghini, pilotata de Jay Kay intr-o cusa prin muntii spanioli, alaturi de un Ferrari F40, condus de Pink Floyd Nick Mason si un Berlinetta F355.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI