Cântăreaţa, în vârstă de 34 de ani, a declarat: Îmi pare rău că dezamăgesc pe toată lumea în ultimul minut, dar această boală m-a luat prin surprindere şi mi-am pierdut total vocea. Doctorii m-au sfătuit să fac pauză patru săptămâni pentru moment. Urăsc să dezamăgesc pe toată lumea, dar trebuie să mă fac bine. Cu dragoste, Lana!". 

Cele opt date de concert erau programate să înceapă la Amsterdam, vineri, şi să se încheie în Koln, Germania, pe 3 martie. 

Citeste si: Actriţa americană Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu

O2 Arena din Londra, care urma să găzduiască concertul artistei de joi, a anunţat pe pagina de Twitter: "Anulare: Cu regret, Lana Del Rey a fost nevoită să anuleze viitoarele turnee european şi din Regatul Unit din cauza bolii. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Datele de turneu rămân anunţate pe site-ul ei, precum şi patru apariţii la festivaluri europene în iunie. Ea ar trebui să cânte la festivalul Lollapalooza în America de Sud, la sfârşitul lui martie, precum şi la Coachella, Hangout şi Bonnaroo ăn Statele Unite, în această primăvară. 

Citeste si: Cântărețul american David Olney a murit pe scenă, în timpul unui festival

Născută pe 21 iunie 1985, Elizabeth Woolridge Grant, cunoscută sub numele de scenă Lana Del Rey, este o cântăreaţă şi compozitoare americană. A devenit cunoscută în 2011, graţie melodiei „Video Games”, care a devenit foarte populară pe internet. A lansat cinci albume- „Lana Del Ray” (2010), „Born to Die” (2012), „Ultraviolence” (2014), „Honeymoon” (2015) şi „Lust for Life” (2017).

Citeste si: Loredana Groza, interzisă pe Youtube. Piesa care a scandalizat pe toată lumea, artistei i se pare artă

Cântăreaţa îşi promova la aceste turnee cel mai recent album, nominalizat la premiile Grammy, "Norman F-ing Rockwell". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si