Dana Luțu, reporter Kanal D: „Astăzi avem parte de un festival de langoș, în diferite forme și pregătit pentru toate gusturile după rețete tradițional românești. Haideți cu mine să vedeți câte feluri de langoș s-au pregătit. Am văzut aici ciocolată, brânză, telemea, smântână, dar mai bine să aflăm și care este secretul lor. Care este secretul unui langoș?”
Comerciant: „Pot să vă spun cât se poate de sincer că nu este doar un secret.
Dana Luțu, reporter Kanal D: „Trebuie să fie bine frământat, dospit.”
Comerciant: „Trebuie frământat foarte bine, dospit, iar după aceea se prăjește 2-3 minute și este gata pentru orcine.”
Dana Luțu, reporter Kanal D: „Sfârâie aici la langoșul și este un parfum îmbietor pentru toți cei care vin în parcul IOR. Eu aș vrea să încerc. Câte feluri de langoș pregătiți? Hai să mergem cu cel mai simplu.
Comerciant: „Sigur! Cu ce să vă servesc?”
Dana Luțu, reporter Kanal D: „Să fie unul cu smântână, brânză și ce ai mai putea să mai combini? Și puțină verdeață.”
Comerciant: „Sigur, punem și puțin mărar.”
Dana Luțu, reporter Kanal D: „Dacă tot vedem tot felul de minunății, eu vreau să îmi spui care a fost langoșul cu cea mai ciudată combinație cerută până în momentul acesta.”
Comerciant: „Probabil nu o să mă credeți, pentru că nici mie nu-mi vine să cred. Am avut pe lângă această combinație și usturoi, și dulceață.”