Noua regulă a împărțit clienții în două tabere. Unii sunt revoltați de aceste restricții, iar alții spun că este o metodă bună de a păstra comunicarea față în față.

„Dacă vine cineva și își deschide laptopul la noi pe masă, nu îi zicem să și-l bage instant în geantă. Le spunem că dacă au ceva urgent de rezolvat, să își cumpere un bilet de avion, orice, un mail de trimis, îi rugăm foarte frumos să respecte regula.”

, spune Oana Tismănaru, administrator cafenea. Alte cafenele au adoptat această măsură doar în weekend.

Citește și: Îți place să savurezi o cafea bună? Află aici beneficiile pe care această băutură le aduce în viața ta

Cristina, client: „Nu înțeleg de ce s-a luat decizia asta, chiar nu înțeleg.”

Ecaterina: „Nu mi se pare neapărat o decizie înțeleaptă pentru că uneori nouă, studenților, ne place să mai schimbăm peisajul în care învățăm.”

Alții sunt însă încântați de noua regulă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Oamenii cu laptopul stau mai mult timp și oamenii care vin să își bea cafeaua, să stea chill poate că nu au loc dacă vin mulți cu laptopul” spune altcineva.

Citește și: VIDEO- Noi reguli pentru terasele din Brașov. Primăria vrea mai mult spațiu pentru pietoni

Îți place să savurezi o cafea bună? Află aici beneficiile pe care această băutură le aduce în viața ta

Cafeaua este o băutură de bază de secole, iar popularitatea sa a crescut odată cu trecerea timpului. Cafeaua este o băutură de bază de secole, iar popularitatea sa a crescut odată cu trecerea timpului. Pentru mulți oameni, cafeaua nu este doar o băutură, ci un mod de viață. De la ritualul zilnic de preparare a unei cafele proaspete până la întâlnirile sociale centrate în jurul unei cafenele, cafeaua joacă un rol important în rutina zilnică a foarte multor persoane. 

Iată ce efecte benefice poate avea cafeaua asupra stilului tău de viață

    1. Efect stimulator

În primul rând, cafeaua conține cofeină, un stimulent natural care poate îmbunătăți vigilența mentală și concentrarea.

 2. Îmbunătățește viața socială a oricărui individ

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dincolo de efectele sale fizice, cafeaua are un puternic aspect social.

Pentru mulți oameni, cafeaua este o oportunitate de a se conecta cu ceilalți. Este o băutură care este adesea savurată cu prietenii, familia sau colegii, fie acasă, fie într-o cafenea. Cafenelele au devenit centre de interacțiune socială, oferind o atmosferă confortabilă și primitoare pentru ca oamenii să se întâlnească și să vorbească la o cană de cafea. În lumea actuală, în care comunicarea digitală înlocuiește adesea interacțiunea față în față, cafeaua oferă o pauză de la ecran și reprezintă o șansă de a intra în contact cu ceilalți în persoană. 

Citește și:  VIDEO- Piton de un metru, slobod pe o stradă din Baia Mare! Imagini inedite cu șarpele

    3. O modalitate de a explora lumea și diferitele culturi

Cafeaua este, de asemenea, un simbol al culturii și al identității. Diferite regiuni ale lumii au tradiții și metode de preparare a cafelei unice, fiecare cu gustul și aroma lor distincte. Iubitorii de cafea caută adesea amestecuri noi și exotice, savurând istoria și moștenirea bogată din spatele fiecărei cești. În acest sens, cafeaua este mai mult decât o simplă băutură- este o fereastră către diferite culturi și o modalitate de a explora lumea prin intermediul gustului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si