Fetele ard de nerăbdare să afle dacă Larisa a venit în vizită sau pentru a rămâne în competiție.

Larisa a revenit în ”Casa Iubirii”

Emoțiile au atins cote maxime în ediția de azi a emisiunii ” Casa Iubirii”, acolo unde o fostă concurentă și-a făcut apariția.

Citește și: Bianca, reacții acide la adresa Lorenei: ”Șopârlică mică”. Bătălia pentru inima lui Laurențiu continuă în ”Casa Iubirii”

Larisa susține că a urmărit emisiunea, însă nu i-a plăcut în ce stare este Ionuț. Fosta concurentă speră că acesta se va bucura când o va revedea.

Citește și: Concurenții l-au acuzat pe Radu de falsitate. Ce spune Laurențiu despre o posibilă împăcare între Cristina și Radu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Câștigătoarea primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, a recunoscut că a fost interesată de doi băieți, de Patrick și de Marinel.

Rămâne de văzut cum va reacționa Ionuț în momentul în care va fi chemat în camera roșie.

Bianca, reacții acide la adresa Lorenei: ”Șopârlică mică”. Bătălia pentru inima lui Laurențiu continuă în ”Casa Iubirii”

Bianca va rămâne surprinsă și de faptul că Patricia l-a chemat în camera roșie chiar pe Laurențiu.

Citește și: Tensiuni între Mihaela și Robert. Cei doi ajung în pragul despărțirii

Deși erau prietene, Bianca aruncă cu noi răutăți la adresa Lorenei, după ce aceasta petrece tot mai mult timp cu Laurențiu.

Laurențiu este de părere că Bianca împrăștie cu răutate și este frustrată de faptul că acesta nu i-a căzut în plasă.

Citește și: Nona nu se oprește din plâns după despărțirea de Patrick: ”Astăzi nu am mâncat nimic”

Bianca este ironică atunci când vine vorba despre cunoașterea celor doi, spunând în nenumărate rânduri că Laurențiu se joacă cu cuvintele și cu Lorena.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si