Astfel, după ce a apărut teaserul emisiunii de mâine, iar revenirea lui Adrian în casa ”Puterea Dragostei” a fost dezvăluită, Larisa a decis să vorbească despre relația lor.

”Nu sunt geloasă, dar sunt extrem de posesivă”, ne-a explicat în exclusivitate, frumoasa Larisa. Mai mult decât atât, focoasa blondină este decisă să și-l păstreze pe Adrian prin orice mijloace pe care le are la dispoziție.

Așa că, fără să stea pe gânduri, a transmis un mesahj fără echivoc fetelor care ar putea atenta la sentimentele lui Adrian. ”Distrug tot dacă face ceva aiurea. Adică, ca să fie clar, dacă o văd pe vreuna că se dă la el, merg la Istanbul și dau foc casei ”Puterea Dragostei”. Nu accept nicio abatere de la normă, nu are voie să miște în front. Dacă pune vreuna ochii pe el, e încurcată rău...” , ne-a spus, în exclusivitate, mai în glumă sau mai în serios, Larisa fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ce ar trebui să ştie neapărat pretendentele lui None? Uite ce riscă să păţească tânărul! Vezi cine face dezvăluirea! "Lipsă de direcţie şi nesiguranţă generală"

Mai mult decât atât, acum, senzuala Larisa speră să fie și ea chemată înapoi în casa ”Puterea Dragostei”. ”Trebuie să mă aștepte, sper să intru și eu înapoi, să fim împreună și acolo”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Foști concurenți la ”Puterea Dragostei”, Larisa și Adrian par să se placă mai mult decât o spun ei, în cuvinte. De altfel, se plac suficient de mult și, probabil, se cunosc destul de bine încât să treacă la ”următorul pas” al relației lor. Mai exact, Larisa a decis să îi facă o surpriză cât se poate de serioasă lui Adrian. ”Am decis să plecăm în Grecia, e ziua de naștere a mamei mele și, evident, vreau să îl cunoască și ea. Voiam să îl prezint mamei, voiam să aflu și părerea ei despre el, mai ales că noi două am tot povestit despre ce se petrece între mine și Adrian. Și, cum e ziua de naștere a mamei mele și va fi o petrecere, am considerat că este momentul perfect pentru ca ei să se cunoască personal. Eu i-am cunoscut pe părinții lui, i-am cunoscut surioara, mi-a plăcut foarte mult de ei”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”, doar că planurile ei au fost ”încurcate” de reintrarea lui Adrian în casa ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunșat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, fără să spună dacă, deja, Adrian, a trecut testele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si