Diana Belbita si Larisa Vasile au fost nedespartite la Exatlon, iar revenite acasa isi doresc sa petreaca tot mai mult timp impreuna.

Plecarea de la Exatlon a Dianei Belbita a intristat-o tare pe Larisa, momentul despartirii din Arena a fost unul emotionant, in care cele doua au plans imbratisate. Dupa ce s-a terminat Exatlon, iar Larisa s-a intors acasa, cele doua foste concurente au petrecut mult timp impreuna.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In perioada in care Diana a fost la Bucuresti, ea chiar a dormit acasa la Larisa.

De altfel, intr-un live pe pagina ei de Facebook, Diana Belbita chiar marturisea ca a dormit mai mult la Larisa, decat acasa la ea, in Oradea, acolo unde “Printesa Razboinica” locuieste de cativa ani.

Acum, Larisa Vasile isi doreste ca Diana Belbita sa se mute la Bucuresti si se ofere chiar sa o “cazeze” o perioada, pana isi gaseste o locuinta. “ Te astept in Bucuresti.

Stai la mine pana iti rezolvi problemele”, i-a transmis Larisa. Totusi, Diana Belbita are la Oradea antrenorul si intregul sau staff de luptatoare in competitiile MMA si nu se stie daca a luat decizia de a se muta la Bucuresti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si