Close sidebar
Close sidebar

Larisa Vasile suferă din dragoste? Fosta concurentă de la Exatlon a postat un mesaj cu care și-a pus fanii pe jar

Larisa Vasile, fosta concurentă de la Exatlon, pare să nu traverseze o perioadă foarte bună, asta dacă ținem cont de mesajele pline de semnificație pe care le postează în ultima perioadă pe pagina sa de Facebook.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fosta concurentă de la Exatlon și-a pus pe gânduri prietenii virtuali și nu puțini au întrebat-o dacă are probleme în cuplu.

Fosta concurentă de la Exatlon, probleme în căsnicie?

Ultimul mesaj pe care Larisa Vasile l-a postat pe contul său de socializare a fost unul extrem de sensibil. "Nu-ți bate joc de persoana care te iubește. Mai devreme sau mai târziu greșeala se plătește", a fost imaginea care a apărut pe Facebook-ul fostei concurente de la Exatlon.

Fosta concurentă de la Exatlon, probleme în căsnicie?

"Probleme, Larisa? Sper că nu", i-a scris un prieten. Fosta concurentă de la Exatlon a ținut să-l liniștească pe bărbat și i-a spus scurt. "Nu, nu-s probleme".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Larisa Vasile este căsătorită.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI